Yhteistyöseurat

United toiminta

FC Lahti United – yhteistyö

United – toiminnan tarkoituksena on tarjota yhteistyöseurojen lahjakkaille ja motivoituneille pelaajille polku Suomen huipulle FC Lahden liigaorganisaatiossa sekä sen jälkeen vieläkin pidemmälle kohti kansainvälisiä kenttiä. Yhteistyöseuralle tarjotaan mahdollisuus rakentaa pelaajille polku, jonka varaan tavoitteet voidaan rakentaa pitkäjänteisesti.

Pelaajan kehittyminen ja harjoittelu tapahtuvat pelaajan omassa seurassa – oman seuran johdolla ja valmennuksessa. United – yhteistyö tuo pelaajalle lisätapahtumia, joita yhteistyöseurat eivät välttämättä yksinään pystyisi tarjoamaan.

U12-U15 ikäluokkien toiminta

U12 – U15 – vuotiaiden FC Lahti United-toiminta on talenttipelaajille suunnattuja turnaustapahtumia. Yhteistyöseurojen kanssa sovitaan FC Lahti United-joukkuetoimintaan osallistuvista ikäluokista. FC Lahti United seuroja valmentaa yhteistyöseurojen valmentajat ja ne päätetään FC Lahden johdolla. FC Lahti ja yhteistyöseurat tekevät toiminnoistaan vuosikellon, jolla kuvataan toimintoja ikäluokissa U12 – U15. Näissä tapahtumissa pelaajat kootaan vuosittain ikäluokkiensa kotimaisiin ja ulkomaisiin huipputurnauksiin sekä yksittäisiin otteluihin. United joukkueen turnausten ja pelien kautta pelaaja saa kokea haasteita tasokkaassa toimintaympäristössä.

U16 – edustusjoukkue yhteistyötoiminta

FC Lahti järjestää yhteistyöseuroilleen U16 ikäluokasta eteenpäin näyttötapahtumia FC Lahden liigajoukkueen valmennukselle. Näyttötapahtumat voivat olla harjoitusjaksoja tai harjoitusotteluita, FC Lahden ja yhteistyöseuran edustusjoukkueen kanssa. Pelaajat saavat palautteen vahvuuksistaan ja kehityskohteistaan. FC Lahti järjestää myös U16 – U17 ikäluokissa KV – turnausmahdollisuuksia. Näiden tapahtumien valmennuksesta vastaa FC Lahti yhteistyöseurojensa kanssa. Pelaajia tarkkaillaan myös heidän omissa seuroissaan. Pelaajia voidaan kutsua myös yhteistyöseuran esityksen perusteella harjoittelemaan ja tutustumaan FC Lahden toimintaan kauden aikana.

Koko toiminnan tavoitteena on nostaa pelaajia liigajoukkueeseen harjoittelemaan ja pelaamaan ammattimaisesti sekä kehittää pelaajia kansalliselle huipulle ja jopa ulkomaille asti. FC Lahden kansainvälisten yhteistyöseurojen kautta pelaajat voivat saada kokemuksia ulkomailla pelaamisesta jo ennen mahdollista siirtoa ulkomaille.

FC Lahden United toimintaa johtaa Mika Sandberg

mika.sandberg@fclahti.fi

+358 45 1676625