Otteluinfo

FC Lahti pelaa kaudella 2024 kotiottelunsa Lahden Stadionilla osoitteessa Salpausselänkatu 8. Stadion tunnetaan myös Hiihtostadionina. Aivan keskustan tuntumassa, hyppyrimäkien juurella sijaitsevan stadionin kapasiteetti on 7 465, joista 4 750 paikkaa ovat katettuja.

Kausikortit

Kausikortit oikeuttavat sisäänpääsyn FC Lahden Veikkausliigan kotiotteluihin kaudella 2024. Premium-kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyn myös mahdollisiin Suomen Cupin ja europaikkalopputurnauksen otteluihin. Stadionilla ei ole numeroituja paikkoja, joten parhaat paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

Sisäänpääsy, Saapuminen, lipunmyynti & turvatarkastus

FC Lahden otteluihin sisäänpääsy tapahtuu pääkatsomon takaa kaupungin puoleisesta päädystä. Lipunmyyntikojut sijaitsevat sisäänkäynnin edessä, Hiihtäjä-patsaan välittömässä läheisyydessä. Noudettavat liput ovat stadionin yläparkkipaikan edessä olevassa lipunmyyntikojussa. Sisäänpääsyportilla on turvatarkastus. Portit ja palvelut avataan tunti ennen ottelun alkua ja VIP-tilat puolitoista tuntia ennen ottelun alkua. Saavu paikalle hyvissä ajoin välttääksesi ruuhkat!

Saapuminen Lahden stadionille on helppoa. Rautatieasema on reilun kilometrin päässä stadionista. Suorin reitti kulkee Mannerheiminkatua länteen Radiomäen vierustaa aina sataman pistoradalle asti, josta kääntyminen Veikko Kankkosen raitille.

Pysäköinti

Lahti Hallin (Suurhallin) parkkitilat tarjoavat rajallisen määrän pysäköintipaikkoja. Stadion sijaitsee kävelymatkan päässä Lahden keskustasta, joten suosittelemmekin saapumaan tapahtumaan jalan tai pyörällä. Lähin Mankeli-asema sijaitsee Salpausselän seisakkeen edessä aivan stadionin sisäänkäynnin vieressä.

VIP-parkki sijaitsee lähtökohtaisesti Stadionin yläparkkipaikalla, poikkeustapauksissa jäähallin hiekkaparkilla.

Turvallisuusinfo

FC Lahti noudattaa Veikkausliigan yleisiä turvallisuusohjeita. Ottelutapahtumien turvallisuudesta vastaa erillinen turvallisuusorganisaatio Tapahtumapalvelu Järjestys. Tapahtumassa kiellettyihin esineisiin ja tarkempiin turvallisuusohjeisiin pääset tutustumaan tästä. Turvallisuuspäällikkönämme toimii Kimmo Härkönen puh. 044 978 1888.

FC Lahti otteluinfo

Palvelut

Lahden Stadionin palvelualueella sijaitsee olosuhteiden mukaan 5-10 myyntipistettä. Punaisista konteista on saatavilla kahvilapalveluita, liilat myyntipisteet sekä harmaa myyntipiste on tarkoitettu anniskelumyyntiin. Fanikauppa sijaitsee palvelualueen keskiosassa. Palvelupisteissä nopein tapa maksaa on pankkikortti, mutta kaikissa myyntipisteissä on myös mahdollista maksaa käteisellä. Voit tarkistaa palvelupisteiden sijainnin tapahtumakartasta.

Anniskelu- ja tupakointialueet

Koko palvelualue on ikärajatonta anniskelualuetta. Lisäksi Stadionilla osa katsomoista on anniskelukatsomoa. Anniskelukatsomot ovat K-18 -aluetta. Tapahtumassa tupakointi on sallittua ainoastaan merkityillä tupakointialueilla, jotka sijaitsevat palvelualueen alueen keskivaiheilla sekä sisäänkäynnin lähettyvillä.

VIP-tilat

Lahden Stadionin pääkatsomossa sijaitsevat ajanmukaiset VIP-tilat. VIP-tiloihin sisäänkäynti tapahtuu palvelualueen toisesta alaovesta kaupunginsuunnasta katsottuna. VIP-tilat ovat stadionin toisessa kerroksessa ja tiloista on oma sisäänkäynti VIP-katsomolohkoon. VIP-tilat aukeavat puolitoista tuntia ennen ottelun alkua.

Media

Median edustajilla on omat tilat Stadionin kuuluttamossa. Kuuluttamoon käynti tapahtuu palvelualueen kolmannesta alaovesta kaupunginsuunnasta katsottuna. Kuuluttamo sijaitsee stadionin ensimmäisessä kerroksessa. Akkreditointi vaaditaan kaikkiin FC Lahden kotiotteluihin. Akkreditoinnista vastaa Tommi Leirilaakso. Katso ohjeet tästä.

Vieraskannattajat

Vieraskannattajille on varattu oma katsomolohko keskustan puoleisesta päädystä, A1-katsomolohkosta. A1- katsomolohkossa on sekä anniskelukatsomoa että ikärajatonta katsomoa. Vieraskannattajien toivotaan ilmoittavan saapuvien kannattajien määrän Tapahtumapäällikkö Simo Kokkoselle (puh. 0451338728), jotta palveluiden mitoitus olisi riittävä.

Tunnelma ja kannustus

Tapahtumassa on sallittua ja jopa suotavaa kannustaa kotijoukkuetta kovaäänisesti sekä tunteikkaasti. Myös ottelutapahtumasta nauttiminen on sallittua ja erittäin suositeltavaa.

Tervetuloa kokemaan hulluja tunteita, futis on parasta paikan päällä! Oi Lahti On!