Ykkösen otteluohjelma on julkaistu

Naisten Ykkösen runkosarjan otteluohjelma on julkaistu. FC Lahti aloittaa kautensa kotiottelulla Kuopion Palloseuran Akatemiaa vastaan lauantaina 15.4. Runkosarja tulee päätökseen 26.8. vieraskentällä KTP:tä vastaan.

Runkosarja pelataan kaksinkertaisena sarjana. Runkosarjan jälkeen joukkueet jaetaan ylempään ja alempaan loppusarjaan. Ylemmän loppusarjan voittaja nousee Kansalliseen liigaan ja toiseksi sijoittunut karsii liigapaikasta. Alaloppusarjan kaksi viimeistä joukkuetta putoavat kauden päätteeksi sarjatasoa alemmas.

FC Lahden kapteeni Salla Lehtomäki odottaa jo kauden alkua. Avausottelun lisäksi hän nostaa esiin 10.6. pelattavan kotiottelun KTP:tä vastaan. Lehtomäki kertoo myös, että joukkueen rakentaminen on hyvässä vauhdissa.

– Avausottelu on tietysti sellainen, johon kannattaa tulla. Siinä näemme, missä menemme. Myös KTP-ottelu nostaa aina tunteita. Joukkueen kasaaminen on hyvässä vaiheessa. Muutamia kiinnityksiä pitää silti vielä tehdä. Meille on tullut paljon uusia pelaajia ja joukkueen pitää hitsaantua vielä vähän enemmän yhtenäisemmäksi niin hyvä tulee, Lehtomäki avaa.

Ota seurantaan myös FC Lahden naisten edustusjoukkueen Instagram-tili.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Tomi Saarivirta / Salla Lehtomäki