Ykkösen kausi alkaa lauantaina

FC Lahden naisten edustusjoukkueen kausi alkaa lauantaina. FC Lahti saa vieraakseen Kisapuistoon Kuopion Palloseuran Akatemian. Kyseessä on FC Lahden historian ensimmäinen ottelu Naisten Ykkösessä.

FC Lahti on harjoitellut pitkän talven ja pitkä odotus on vihdoin päättymässä. Lahti aloitti Kansallisen Cupin voitolla KTP:stä, mutta muut ottelut olivat Lahdelle haasteellisia. Lahti kuitenkin eteni jatkoon, mutta Kansallisen Liigan kärkijoukkue Helsingin Jalkapalloklubi oli ylivoimainen. Lahtelaiset saivat kuitenkin arvokasta kokemusta Suomen korkeimmasta tasosta.

Harjoitusottelut ovat sujuneet varsin hyvin tuloksellisesti. Uudet pelaajat ovat päässeet tutustumaan pelitapaan ja iskostamaan sitä selkäytimeen. Lauantaina FC Lahti lähtee hakemaan avausvoittoaan kuopiolaisten kustannuksella. KuPS Akatemialla on Lahden tapaan nuori ja lupaava joukkue, mutta kumpi joukkueista saa hyvän startin uuteen kauteen?

FC Lahden naisten edustusjoukkueen otteluihin on vapaa pääsy, mutta joukkuetta voi tukea ostamalla Kannatuskausikortin. Kortteja on kahden hintaisia, 25 euron ja 250 euron kortit. Kortteja voi ostaa naisten otteluiden kioskista, FC Lahden toimistolta ja verkkokaupasta.

FC Lahti – KuPS Akatemia 15.4.2023 kello 16.00 Kisapuiston tekonurmella!

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Aleksi Tikkala