Yhteistyöseura Reippaan valmennus täydentyi

Tommi Kautosen pelaajaura oli komea. Lahden Reippaassa alkaneen uran aikana Kautonen pelasi 377 pääsarjaottelua ja yhdeksän A-maaottelua. FC Lahden riveissä Kautonen pelasi 99 liigaottelua. Valmennusuransa aikana hän on valmentanut FC Lahden lisäksi muun muassa Kotkassa ja Seinäjoella. Kautonen on luotsannut myös Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkuetta.

Tommi Vartiainen puolestaan debytoi FC Lahdessa unohtumattomalla tavalla. Puolustaja iski debyytissään kaksi maalia Jaron verkkoon ja oli hyvin lähellä kolmatta osumaa. Yhteensä Vartiainen pelasi 22 liigaottelua. Vartiaisen valmennusuran kohokohta on FC Lahti A:n luotsaaminen Suomen mestaruuteen kaudella 2018.

Jari Litmanen ei juuri esittelyjä kaipaa. Litmasen peliura alkoi Kautosen tavoin Lahden Reippaassa. Pitkän kansainvälisen uransa aikana hän ehti voittaa muun muassa Mestareiden liigan. Lisäksi hän voitti Suomen mestaruuden ja kaksi Suomen Cupia. FC Lahdessa Litmanen pelasi 51 liigaottelua, jonka ohessa hän oli suuressa roolissa FC Lahden ensimmäisellä eurotaipaleella. Litmanen oli mukana Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkueen valmennuksessa vuonna 2018.

Maalivahtivalmentaja Petri Haapsaari pelasi pitkän uran lahtelaisissa alasarjajoukkueissa ja Hyvinkäällä. Myös Haapsaari on ollut aikanaan FC Lahden treeniringissä. Valmennusuransa hän on aloittanut jo liki kymmenen vuotta sitten FC Lahti Akatemiassa ja FC Kuusysissä.

FC Lahden ja Lahden Reippaan yhteisen kausikortin saa ostettua nyt verkkokaupasta tai toimistolta joulukuun ajan hintaan 129 euroa.