placeholder

Viron maajoukkuemies Artjom Dmitrijev Lahteen

Keskikentällä viihtyvä 29-vuotias Dmitrijev on viimeksi edustanut kotimaansa Nõmme Kaljua. Uransa aikana 184-senttinen Levadian ja TVMK:n kasvatti on pelannut myös Belgian toisella ja kolmannella sarjatasolla ja Liettuan pääsarjassa.

Tallinnassa syntynyt Dmitrijev on pelannut urallaan kahdeksan maaottelua, joista edellinen on tämän talven Ruotsi-ottelusta. Kotimaansa pääsarjassa virolainen pelasi viime kaudella 33 ottelua tehden 11 maalia. Yhteensä hän on pelannut Viron pääsarjassa 179 ottelua. Maaleja Dmitrijev on viimeistellyt komeat 54 kappaletta. Hän on myös kohdannut FC Lahden Nõmme Kaljun paidassa.

FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas on tyytyväinen uuteen vahvistukseensa. Hänen mukaansa Dmitrijev on erittäin fyysinen ja pallovarma pelaaja. Virolainen tuo FC Lahden keskikentälle myös kokemusta.

– Dmitrijev on kokenut, fyysinen, pallovarma ja taitava pelaaja. Hän on menestynyt Virossa ja hänellä on kokemusta Europeleistä. Hän tuo meidän nuorelle joukkueelle lisää kaivattua kokemusta. Olemme pitkään etsineet puolustavaa keskikenttämiestä, joka on fyysinen ja pystyy pysäyttämään hyökkäyksiä. Nyt sellainen on löydetty ja saatu Lahteen. Tarvittaessa Dmitrijev pystyy pelaamaan myös kymppipaikalla, mutta Nõmme Kaljussa ja maajoukkueessa hän on pelannut puolustavana keskikenttämiehenä, Korkeakunnas kertoo.

Artjom Dmitrijevin sopimuksen myötä FC Lahdella on kasassa 23 pelaajasopimusta.

FC Lahden Suomen Cupin lohkovaiheen viimeinen ottelu pelataan lauantaina 24.2. Mukkulan Hallissa.