Viikonloppuna nähtiin taas lahtelaisjoukkueita tulessa

FC Lahti haki avausvoittonsa Helsingistä IFK:n vieraana. Ottelu oli lahtelaisten kontrollissa ja päättyi Mustapaitojen 3-0-voittoon. Lahden maaleista vastasivat Mikko Kuningas, Vahid Hambo ja Jasin Assehnoun.

FC Lahti A avasi A-nuorten Ykkösen vierasottelussa Ponnistusta vastaan. Lahti siirtyi 2-1-johtoon ensimmäisellä jaksolla Tymek Kuzniarekin ja Vili Ahosen maaleilla, mutta lopulta ottelu päättyi helsinkiläisten 5-2-voittoon. B-nuoret puolestaan murskasivat Tikkurilan Palloseuran Kisapuistossa lukemin 6-0. Noa Ahlfors osui kahdesti ja Asad Babiker, Veeti Laiho, Onni Pekkanen ja Daniel Koskipalo kertaalleen.

FC Lahden yhteistyöseura Lahden Reipas kohtasi Kakkosessa Mikkelin Pallo-Kissat. FC Lahdesta olivat kentällä Pyry Lampinen, Matias Niuta, Arttu Auranen, Lassi Forss ja Viljami Isotalo. Isotalo ja Lampinen pelasivat noin 70 minuuttia, Forss 75 ja Auranen ja Niuta kellottivat täydet 90 minuuttia. Ottelu päättyi mikkeliläisten 2-1-voittoon Lampisen upottaessa pilkulta viirupaitojen ainokaisen.