VeikkausTV Studiolta ainutlaatuista jalkapallosisältöä Suomen sarjoista

VeikkausTV Studiolta ainutlaatuista jalkapallosisältöä Suomen sarjoista: xG:t, prosenttiarviot ja Suomen Cupin arvonnat

VeikkausTV Studio tuottaa viikoittain ainutlaatuista tietoa kotimaisesta jalkapallosta ilmaiseksi asiakkaiden katsottavaksi. VeikkausTV Studion jalkapallosisällöt tuottavat vedonlyönnin ammattilaiset Janne Hakulinen, Simo Pitkänen ja Veikkauksen konseptipäällikkö Sami Siltanen. Heitä jokaista yhdistää pitkä kokemus vedonlyönnistä sekä intohimo jalkapalloon. Uutinen toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Veikkauksen kanssa. Laajan näkyvyyden ja suosion saavuttaneiden Suomen Cupin viihdyttävien arvontalähetysten lisäksi VeikkausTV Studio tuottaa viikoittain muutakin ainutlaatuista sisältöä kotimaisesta jalkapallosta. Veikkausliigan maaliodottamat, eli xG:t lasketaan ja julkaistaan joka viikko ja ainoastaan VeikkausTV Studion Veikkausliiga-studioissa. Veikkausliiga-studiossa saadaan myös vedonlyönnin ammattilaisten prosenttiarviot otteluihin. Näistä vastaavat vedonlyönnin ammattilaiset Janne Hakulinen ja Simo Pitkänen. – Veikkausliiga on ensimmäinen sarja, johon ryhdyin laatimaan todennäköisyysarvioita vuonna 2003. Alexei Eremenko jr. oli silloin hehkutettu nuori tähti HJK:ssa ja tein hänen poissaolostaan aivan älyttömät miinukset HJK:n voittomahdollisuuksiin jossakin sarjapelissä. Kahdenkymmenen vuoden aikana kokemusta vedonlyönnistä ja todennäköisyysarvioiden tekemisestä on karttunut paljon, ja nykyään yksittäisen pelaajan poissaoloon osaa suhtautua pragmaattisemmin, kaikki Veikkausliigan ottelut katsova ja niiden xG-lukemat tilastoiva Janne Hakulinen kertoo.

Simo Pitkänen kertoo kiinnostuneensa vedonlyönnistä yliopisto-opintojensa aikana. – Vedonlyöntiharrastus muuttui lopulta kovan työnteon ansiosta elinkeinokseni. Intohimoni jalkapalloon heräsi todennäköisyyksiin syventymisen kautta ja kotimaisiin sarjoihin vedonlyönnin kautta. Nykyään Veikkausliiga ja Ykkönen ovat minulle tärkeimmät jalkapallosarjat, Pitkänen sanoo. – Nyt alkanut kausi on viides peräkkäinen, jonka aikana joukkueiden suoritustasoa mitataan ja mallinnetaan jokaisen maalipaikan sekä pelatun ottelun tarkkuudella, analyyttinen Pitkänen korostaa. Veikkausliigan ja Ykkösen lisäksi erityishuomion VeikkausTV Studion lähetyksissä saavat myös Huuhkajien ottelut, joista asiantuntijat tekevät analyysit ja arviot. Ohjelmissa kuullaan haastatteluina Suomen maajoukkueen valmennuksen näkemyksiä. Veikkauksella on pitkä kumppanuus kotimaisen jalkapallon kanssa ja uudet Huuhkajat-sisällöt syventävät yhteistyötä Palloliiton kanssa. VeikkausTV Studion kokonaisuudesta vastaavalla konseptipäällikkö Sami Siltasella on takanaan yli 20 vuoden kokemus vedonlyönnistä. Myös hänet nähdään Veikkausliiga-studioissa tämän vuoden aikana. – Veikkausliigaan paneuduin itse oikein täydellä teholla viime kaudella. Tällä kaudella jokainen pelaaja ja joukkue ovat tulleet tutuiksi. Live-vedonlyönti ja joukkueiden taktiset peliesitykset ovat omat vahvuuteni ja niitä tuon osaltani esille studiolähetyksissä. Intohimoni suomalaista futista kohtaan on tällä hetkellä huipussaan. – Teen vapaa-ajallani podcastia sekä twitch-lähetyksiä Positiossa-kanavallani Veikkausliigasta. Olen luvannut katsoa jokaisen matsin tällä kaudella ja analysoida näistä prosenttiarviot. Käyn podcastissani läpi myös edellisen kierroksen ottelut parissa minuutissa, jos haluaa kuunnella nopeasti yhteenvedon kierroksen tapahtumista.

VeikkausTV Studion lähetyksissä käsitellään jalkapallon lisäksi myös paljon muita suomalaisia kiinnostavia lajeja, kuten jääkiekkoa, hiihtoa ja raviurheilua. Tällä hetkellä NHL on pudotuspelivaiheessa ja otteluita on katsottavissa Veikkauksen asiakkaille VeikkausTV:n suorina stream-lähetyksinä.

-Torstaisin julkaistaan VeikkausTV Studion tarjonnan yhteen kokoava Viikon Vedot, jota juontavat Nuutti Vihtilä, Vellu Markkanen ja Nelly-Janiika Korpikoski, Veikkauksen Sami Siltanen kertoo.

-Kiitämme aktiivisia katsojiamme ja kuulemme jatkossakin mielellämme palautetta ja kehitysehdotuksia lähetyksistämme. Niitä voi lähettää meille sähköpostilla studio@veikkaus.fi

VeikkausTV Studion lähetykset ovat katsottavissa VeikkausTV:ssä ja Veikkaus Vedot YouTube-kanavalla. https://www.youtube.com/@VeikkausVedot Suomen Cupin arvontalähetys nähdään torstaina 4.5. klo 12 alkaen

https://www.veikkaus.fi/fi/veikkaustv/studio/live_g_102453133