Veikkausliigan otteluohjelma on julkaistu

Veikkausliigan kauden 2024 runkosarjan otteluohjelma on nyt julkaistu. FC Lahden osalta kausi alkaa vierasottelulla Ilvestä vastaan upouudella Tammelan stadionilla lauantaina 6.4. Ensimmäinen kotiottelu puolestaan pelataan lauantaina 20.4. FC Hakaa vastaan.

Veikkausliigan runkosarja pelataan kaksinkertaisena sarjana, jonka jälkeen joukkueet jaetaan ylempään ja alempaan loppusarjaan. Runkosarjan päätöskierros on sunnuntaina 1.9. FC Lahti kohtaa runkosarjan päätöskierroksella vieraskentällä FC Hakan. Loppusarjat tulevat alustavasti päätökseen 19.10. jolloin selvillä ovat mitalistit ja suora putoaja. Loppusarjojen jälkeen pelataan vielä europaikkalopputurnaus, jonka jälkimmäisen finaalin alustava pelipäivä on 2.11.

FC Lahden runkosarjan ohjelmassa on jälleen Lahti Soccer -junioriturnauksen yhteydessä kotiottelu. Lauantaina 29.6. Lahti Soccer -pelissä vieraaksi saapuu Ilves ja ottelu alkaa poikkeuksellisesti 19.00. Myös juhannusviikolla pelataan kesäauringon helliessä myöhäisottelu, kun Lahti kohtaa keskiviikkona 19.6. kotiottelussa sarjanousija IF Gnistanin kello 21.00 alkavassa ottelussa.

Ota otteluohjelma haltuun alta ja osta FC Lahden kausikortti suoraan verkkokaupasta.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Taneli Okkonen