Veikkausliigan otteluohjelma on julkaistu

Veikkausliigan otteluohjelma on julkaistu. Veikkausliiga alkaa kaikkien joukkueiden osalta lauantaina 2.4.2022. FC Lahti aloittaa tuolloin kautensa vierasottelulla IFK Mariehamnia vastaan. Lahden ensimmäinen kotiottelu on perjantaina 8.4.2022, jolloin lahtelaisten vieraaksi saapuu sarjanousija Vaasan Palloseura.

Veikkausliigan runkosarjan viimeinen kierros pelataan alustavasti lauantaina 10.9.2022. FC Lahti kohtaa tuolloin kotikentällään FC Hakan. Mestari on selvillä alustavasti viimeistään lauantaina 15.10.2022 ja europaikkalopputurnauksen finaalin jälkimmäinen osa pelataan alustavasti 30.10.2022. Eurooppaan viime kauden päätteeksi selvinneiden menestys Euroopan kentillä ja Suomen Cup saattavat muuttaa hieman syksyn ohjelmaa. FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli toivoo, että kausi voidaan viedä suunnitellusti läpi.

– Toivottavasti kausi alkaa suunnitellusti ja päästään viemään se normaalisti läpi. Tietysti ensimmäisten pelien osalta kenttä vähän mietityttää, mutta sitä on nyt turha murehtia. Huhtikuun alusta menemme heti täysiä ja lähdemme voittamaan jokaista ottelua, Zeneli vastasi diplomaattisesti.

Katso koko Veikkausliigan ohjelma tästä.

Oletko jo ostanut kausikorttisi? Niitä saa ostettua kätevästi tästä.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Taneli Okkonen