placeholder

Veikkausliigan otteluohjelma on julkaistu

Veikkausliigan otteluohjelma kaudelle 2019 on julkaistu. Liiga alkaa FC Lahden osalta kotiottelulla Kuopion Palloseuraa vastaan 7.4. Maanantaina 15.4. Lahti suuntaa Helsingin IFK:n vieraaksi. Hallitseva mestari HJK saapuu FC Lahden vieraaksi toukokuun 20. Jatkosarjat alkavat 15.9. ja kausi huipentuu Eurofinaaliin sunnuntaina 3.11.2019.

FC Lahden pääpelipaikka on Lahden Hiihtostadion, jonka Lahden kaupunki on luvannut hoitaa pelattavaan kuntoon HJK-otteluun. Kaupunki on myös luvannut tehdä kaikkensa Kisapuiston saamiseksi lisenssikelpoiseksi. Muussa tapauksessa Lahti pelaa evakkopelinsä Valkeakoskella.

FC Lahden päävalmentaja Sami Ristilä pitää otteluohjelmaa inhimillisenä. Hän pitää hyvänä, että edelliskausien ruuhkat ovat uudessa ohjelmassa saatu purettua. Ristilän mukaan on hienoa, että Lahti pääsee heti alussa mittaamaan yhden mestarisuosikin tason.

– Otteluohjelmassa on nyt inhimillinen aikataulu. Nyt pystymme myös harjoittelemaan, eikä tule neljää ottelua 12 päivään. Hyvä, että ruuhkat on saatu tänä vuonna purettua. Alussa pääsemme heti yhden mestarisuosikin kimppuun ja nylkemään heidät. Seuraavana on vuorossa aina mielenkiintoinen HIFK vieraissa. Uusi sarjajärjestelmä tietysti herättää mielenkiintoa ja syksyllä nähdään, miten se käytännössä toimii, Ristilä kuvailee.

Jatkosarjojen pelipäivät ja ajat tarkentuvat myöhemmin.

Koko Veikkausliigan otteluohjelmaan pääset tutustumaan tästä → http://www.veikkausliiga.com/uutiset/2019/01/16/veikkausliigan-otteluohjelma-kaudelle-2019-julkaistu

Varmista paikkasi FC Lahden peleihin ja hommaa kausari tästä → https://www.seamchip.fi/fclahti