Valdrin Rashica siirtyy FC Lahteen

Urallaan Rashica on ehtinyt voittaa Kosovon mestaruuden kasvattajaseuransa Llamkos Kosovan riveissä. Lisäksi hän juhli Albanian mestaruutta Skënderbeun kanssa ennen Suomeen tuloa. FC Espoossa mies pelasi yli 50 ottelua ja maaleja kertyi liki 30. Hänet valittiin myös 2018 Kakkosen B-lohkon parhaaksi pelaajaksi. Rashica tulee Lahteen menestymään.

– Olen pelannut jalkapalloa pienestä lähtien ja vahvuuteni on hyökkääminen. Päävalmentaja Ilir Zeneli on minulle entuudestaan tuttu ja hän on yksi suurimmista syistä, että tulin Lahteen. Hän on ammattilainen, joka tekee työnsä hyvin ja pitää työstään paljon. Tulevalta kaudelta odotan parempaa menestystä ja haluan antaa kaikkeni kentällä joukkueen eteen, Rashica lupaa.

Päävalmentaja Ilir Zeneli kehuu Rashicaa taitavaksi ja tekniseksi pelaajaksi. Zeneli pitää Rashicaa kunnianhimoisena ja potentiaalisena pelaajana. Rashican ja Zenelin yhteistyö on kestänyt jo yli kaksi ja puoli vuotta.

– Valdrin Rashica on erittäin taitava, tekninen ja monipuolinen pelaaja. Hänen fyysiset ominaisuudet eivät ole vielä aivan parhaimmalla tasolla, mutta luotamme siihen, että saamme hänet pikaisesti kuntoon, jotta hän voi palvella joukkuetta parhaalla tasolla. Hänellä on kyky tuottaa tulosta joukkueelle. Hänen asenteensa on ammattimainen ja kunnianhimoinen. Rashica on valmis nostamaan tasoaan. Meillä on hyvä fiilis yhteistyöstä ja iso luotto häneen, Zeneli kertoo.

Lisäksi testijaksolla mukana ollut 20-vuotias keskikenttäpelaaja Arttu Auranen jatkaa FC Lahden mukana ainakin helmikuun loppuun saakka.