Toni Lindberg jatkaa FC Lahden valmennustiimissä

FC Lahden valmennustiimissä kaudesta 2020 asti vaikuttanut Toni Lindberg jatkaa Lahdessa myös tulevan kauden. Lindberg siirtyi viime kauden aikana junioripuolelta kokonaan miesten edustuksen valmennustiimiin. FC Lahden Akatemian pelaajapolun valmennukseen hän on saapunut jo vuonna 2018.

Juuri 37 vuotta täyttänyt Toni Lindberg jatkaa Lahdessa mielellään. FC Lahden Akatemia toimii myös hyvänä kasvualustana valmentajille. Lindberg odottaa yhteistyötä muun valmennustiimin kanssa ja kertoo, että koko seuralla on paljon parannettavaa tulevalla kaudella.

– Jatkan ja lähden tulevaan kauteen oikein hyvillä fiiliksillä. Saavuin ensin FC Reippaan junioripuolelle 2018 ja siitä lähti yhteistyö myös FC Lahden kanssa. Pääsin Reippaassa ensin tutustumaan toimintaan ja vastuualueeni on mukavasti kasvanut koko ajan. Kesällä siirryin kokonaan edustusjoukkueen tehtäviin ja nyt tulen olemaan ensimmäistä kauttani kokonaan FC Lahden edustuksen valmentajana. Todella hyvillä mietteillä lähdemme ensi kauteen ja odotan yhteistyötä muiden valmennustiimin jäsenten kanssa. Viime kauden jälkeen meillä on jokaisella petrattavaa ja meidän pitää saada kentälle vahvempi Lahti. Sitä kautta voimme tuoda ylpeyttä lahtelaisille jalkapallon ystäville, Lindberg kertoo.

FC Lahti tiedottaa tällä viikolla myös uudesta maalivahtivalmentajastaan.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Tomi Saarivirta