placeholder

Toni Huuhka jatkaa pestissään ensi kaudellakin

– Hienoa päästä jatkamaan töitä. Tehdään ensin nöyränä tämä kausi loppuun ja sitten mennään innolla kohti tulevaa kautta. Tavoitteena on päästä työskentelemään niiden hyvien asioiden kanssa missä ollaan onnistuttu pelaajien kehityksessä. Tämän lisäksi meillä on pyrkimys kehittää kokonaisvaltaisesti FC Lahden urheilullista toimintaa, Huuhka sanoo.

Huuhka on tällä kaudella kantanut päävastuuta Kuhnureiden fysiikkavalmennuksesta ja hän on tehnyt siinä varsin hyvää työtä.

– Roolini tulee pysymään jatkossakin samana, mutta toimintatavat hieman muuttuvat. Pitää tarkemmin analysoida vielä kauden jälkeen, missä asioissa on onnistuttu ja mitä asioita tulee kehittää, Huuhka toteaa.

Keskiviikkona julkaistiin päävalmentaja Toni Korkeakunnaksen 1+1 mallinen jatkosopimus.

– Token valinta tuo pitkäjänteisyyttä. Joukkue on nuorentunut selkeästi tälle vuodelle, mitä se on aikaisemmin ollut. On tärkeää, että runko pysyy samana ja toimintaa kehitetään pelaajien, joukkueen ja seuran edun mukaisesti, Huuhka sanoo.

– Puhtaasti kun katsoo tuloksia, ne eivät olleet asetettujen tavoitteiden mukaisia. Tietyt realiteetit pitää ottaa kuitenkin huomioon. Meillä on yksi sarjan nuorimmista joukkueista. Pitkässä juoksussa tämä tulee kantamaan hedelmää, niin pelaajakehityksellisesti kuin tuloksellisestikin, Huuhka jatkaa.

Tällä kaudella nuoret ovat saaneet Lahdessa runsaasti vastuuta. Heidän ja kokeneempien pelaajien ympärille on hyvä lähteä rakentamaan ensi kauden joukkuetta.

– Ensi vuonna nuoret ovat entistä kypsempiä. Tulemme olemaan kilpailukykyisempiä ja pystymme tuloksellisesti haastamaan suuremmat seurat, Huuhka päättää.