placeholder

Tim Martinen ja FC Lahti sopimukseen

Nopsan ja FC Kuusysin 19-vuotias kasvatti nostettiin hyvien näyttöjen myötä kesken viime kauden FC Lahden pelaajarinkiin. Liigadebyyttiä nuorukainen ei päässyt kuitenkaan vielä viime kaudella tekemään. Osasyy tähän oli syksyllä sattunut loukkaantuminen, jonka takia hän oli loppukauden sivussa tositoimista.

Nyt loukkaantumiset ovat takanapäin ja nuorukainen on valmis kantamaan vastuuta.

– Nyt kun on saanut loukkaantumisen selätettyä ja päässyt taas treenaamaan, niin fiilikset ovat hyvät. Tavoitteeni ensi kaudella on päästä debytoimaan ja päästä pelaamaan säännöllisesti, Martinen naulaa.

Martinen antoi viime viikonloppuna pelatussa harjoitusottelussa FC KTP:tä vastaan hyvät näytöt. Lahti voitti kotkalaiset lukemin 2-0 ja toinen maali oli Martisen käsialaa.

– Pallo sattui tippumaan sopivasti ja pääsin painamaan sisään.

Joukkueen päävalmentaja Ristilä luonnehtii Martista erittäin potentiaaliseksi pelaajaksi.

– Hän pelasi erittäin hyvän kauden A-junioreissa. Martinen on nopea ja vahva 1 vs 1 tilanteissa. Hän loukkaantui ikävästi viime kauden loppupuolella, mutta on työstänyt itsensä takaisin kuntoon. Fyysisesti hän on jo aika hyvässä tikissä ja haastaa omalla osaamisellaan meidän laitapelaajia, Ristilä sanoo.

– Tim on oman kylän poika, joka on plussaa, mutta sillä ei kävellä koppiin ja tehdä sopimuksia. Hän on ottanut määrätietoisella harjoittelullaan ja tekemisellään oman paikkansa joukkueesta. Nyt yritetään auttaa Timiä ottamaan seuraava askel Veikkausliigavauhtiin, Ristilä jatkaa.

FC Lahden pelit Suomen Cupissa alkavat tulevana lauantaina, kun joukkue matkaa Espooseen FC Hongan vieraaksi. Ottelu Honkaa vastaan alkaa kello 14.00 Esport Arenalla. Ottelu on nähtävissä suorana Ruutu+ palvelusta.

FC Lahden pelaajalista 23.1.2019

Patrik Rakovsky
Joona Tiainen

Mikko Hauhia
Jani Tanska
Mikko Viitikko
Jean-Christophe Coubronne
Lassi Forss
Teemu Penninkangas

Matti Klinga
Teemu Jäntti
Josue Currais
Pyry Lampinen
Eemeli Virta
Matias Niuta
Jasin Assehnoun
Tim Martinen

Erik Törnros
Tomi Kult
Irfan Sadik
Jeronimo Amione
Ville Salmikivi