placeholder

Taimi jatkaa Lahdessa

Pitkänhuiskea, 192 senttiä pitkä puolustaja pelasi päättyneellä kaudella 22 liigaottelua tehden yhden maalin. Lisäksi Taimi pelasi Suomen Cupissa kaksi ottelua. 25-vuotias Kaarinan Nappuloiden kasvatti hääri kentällä niin topparina kuin laitapuolustajana, FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas on mielissään pelaajansa jatkosta. Hänen mukaansa 41 liigaottelua pelannut Taimi löi itsensä läpi viime kaudella Veikkausliigan eliittiin laitapuolustajana.

Korkeakunnas kaavailee määrätietoisesta pelaajastaan ensi kaudeksi joukkueen johtavaa pelaajaa.

– Vaikka Kalle pystyykin pelaamaan useaa pelipaikkaa, löi hän itsensä laitapakkina Veikkausliigan eliittiin. Hän on määrätietoinen ja kehityshaluinen pelaaja, joka on myös fyysinen pelote vastustajalle. Kaiken muun lisäksi Kalle on pukukopissa positiivinen kaveri, jolla on edellytykset mennä urallaan pitkälle. Odotamme, että hän on ensi vuonna joukkueen johtavia pelaajia, Korkeakunnas analysoi puolustajaansa.

Taimi itse on myös tyytyväinen jatkosopimuksestaan. Hänen mukaansa pienet loukkaantumiset jäivät hampaankoloon. Mies itse kokee kehittyneensä Lahdessa etenkin laitapelaamisessa. Seuraavalta kaudelta Taimi odottaa europelejä innolla, mutta haluaa menestyä myös liigassa.

– Kautemme meni ihan hyvin ja saavutimme joukkueen kesken asettamamme minimitavoitteen, eli pääsyn eurokentille. Henkilökohtaisesti toki hampaankoloon jäi omat loukkaantumiseni. En aina päässyt auttamaan joukkuettamme aivan jokaisessa pelissä, Taimi kertoo.

FC Lahden kauden 2018 joukkueen rakennus on hyvällä mallilla. Kalle Taimen sopimuksen myötä Kuhnureilla on 12 pelaajasopimusta kasassa.