placeholder

Suomen Cupin vastustaja selvillä

FC Lahden viidennen kierroksen vastustajaksi Suomen Cupissa on arvottu MPS/Atletico Malmi. Joukkueet kohtasivat toisensa myös viime vuonna Cupin samassa vaiheessa. Tuolloin Lahti oli parempi Aava Areenalla lopputuloksella 2-0. Kuhnurimaaleista vastasivat Mikko Hauhia ja Xhevdet Gela.

FC Lahti on pelannut historiansa aikana kerran Suomen Cupin finaalissa. Kaudella 2002 FC Haka oli vahvempi 4-1 -loppunumeroin. Viime vuonna Cup-juna hyytyi kuudennelle kierrokselle, kun Kuopion Palloseura oli Lahtea vahvempi. Yhteensä Suomen Cupin otteluita mustapaidoille on kertynyt 65 kappaletta. Suurin voitto on vuodelta 2008, jolloin Kuhnurit nuijivat Ponnistuksen lukemin 13-1. Maaleja lahtelaiset ovat tehneet kaiken kaikkiaan huimat 175. Rafael on tehnyt näistä maaleista 19 ja Jonne Kemppinen 17.

Uudenmaan piirin Kolmosessa pelaava Atletico aloitti oman cup-taipaleensa jo toiselta kierrokselta ja on matkan varrella pudottanut muun muassa Kakkosessa pelaavan Gnistanin. Viidennen kierroksen otteluun malmilaiset saavat kotiedun. Ottelukierros pelataan 2.4. mennessä ja tarkasta ajankohdasta tiedoitetaan ottelupäivän varmistuttua.