placeholder

Shala: ”Vauhtia ja tilanteita”

FC Lahti kohtasi kiirastorstaina Mukkulan tekonurmella harjoitusottelussa Ilveksen. Maaleja ottelussa ei nähty muutamista maukkaista maalintekotilanteista huolimatta, joten lopputulokseksi jäi 0-0.

Kuhnureilta puuttui otteluun lähdettäessä kuusi alakerran pelaajaa kahdeksasta. Tämän johdosta normaalisti laitahyökkääjänä viilettävä Drilon Shala sai komennuksen laitapuolustajaksi.

– Molemmin puolin oli vauhtia ja tilanteita. Taistelevaa, kaksinkamppailuvoittoista ja fyysistä peliä, Shala arvioi pelinkulkua.

Shalalla ei aiempaa kokemusta laitapuolustajan roolista ollut, mutta sitä ei olisi katsomosta käsin uskonut. Shala pelasi vakuuttavan ottelun ja hänet ehdittiin jo joukkueen toimesta ristiä ”Lahden Dani Alvesiksi”.

– En virallisesti ole pelannut pakkia. Laidalla tietysti vaihtuu välillä paljon paikat ja joutuu välillä pakiksi. Ei se ole kuin 20 – 30 metriä alemmas, Shala heittää.

– Ihan hyvältä tuntui. Ei ollut mitään hätää, ihan OK peli, Shala arvioi vaatimattomasti omaa suoritustaan.

Mikäli jatkossa käsky käy laitapuolustajaksi, Shala on valmis vastaamaan kutsuun.

– Olen valmis menemään paikalle kuin paikalle, Shala vakuuttaa.

Ensi viikon perjantaina Lahti kohtaa Suomen Cupin viidennen kierroksen ottelussa MPS/Atletico Malmin. Shala lähtee reissuun vain voitto mielessä.

– Kyllähän se meidän pitää hoitaa ihan ammattimaisesti. Ei tule helppo peli olemaan, mutta meidän pitää olla sen verran ylpeä tästä hommasta. Uskon, että me klaarataan se, Shala sanoo.

Liigakauden avaus odottaa parin viikon takana, kun Lahti matkustaa FC Interin vieraaksi.

– Peli on koko ajan paranemaan päin, uskon että ollaan ready Turussa, Shala päättää.