placeholder

Shala: Pitää saada oma peli rullaamaan

FC Lahden pitkäaikainen hyökkäyspään sähikäinen Drilon Shala on viettänyt jo pitkän tovin sairastuvalle, eikä toipilasjaksolle tunnu näkyvän loppua. Vielä ennen maaottelutaukoa joukkueen päävalmentaja Toni Korkeakunnas elätteli toiveita saada Shala kokoonpanoon tulevan perjantain juhlaotteluun PK-35:ta vastaan, mutta tämä toive ei toteudu.

– En ole valitettavasi palaamassa vielä, sillä vamma uusiutui. Lihas on revähtänyt jo niin monta kertaa, ettei se kestä täyttä vauhtia. Lähdetään nyt hoitamaan sitä kuntoon, edessä on pidempi huili, Shala valaisee.

Shalan nuorempi veli Driton siirtyi pari viikkoa sitten juurikin vantaalaisjoukkueeseen FC Lahdesta. Veljesparin kohtaaminen pelikentällä olisi ollut erittäin mielenkiintoista nähdä, mutta nyt sitä ei päästä todistamaan.

– Kiva olisi ollut kohdata viheriöllä. Driton lähti sinne peliajan perässä ja sitä on nyt saanut. Antaa nyt omat näyttönsä siellä. Katsotaan minkälaisessa kunnossa hän on, Shala ruotii.

PK-35 on kokenut kauden mittaan mittavia muutoksia niin
valmennus- kuin pelaajarintamallakin. Vaikka punamustien materiaali ei paperilla olekaan niin kova kuin alkukaudesta, ei aliarviointiin ole varaa.

– Turbulenssia on ollut. Siellä on vaarallinen ryhmä, joka pelaa omalle logolleen. Niin kuin Suomi – Kosovo pelissä nähtiin, se on vaarallinen yhdistelmä, Shala miettii.

Kosovolaistaustainen Shala katsoi maanantaina luonnollisesti Suomen ja Kosovon kohtaamisen MM-karsintojen avausottelussa. 1-1 –tasapeliin päättynyt ottelu herätti huolta Shalassa suomalaisen jalkapallon nykytilasta.

– Kyllähän se herätti ajatuksia, että mitä me ei olla tehty oikein ja mitä tehdään väärin. Vastustajat erottuivat henkilökohtaisella taidoiltaan suomalaisista, Shala miettii.

Ottelun lopputulos ei yllättänyt.

– Se oli juuri sitä mitä veikkasinkin, Shala heittää.

Kuhnureilla kautta on jäljellä vielä yhdeksän ottelua. Mikäli joukkueen pistetili ei kartu loppukauden aikana, joukkuetta uhkaa liigakarsinnat.

– Meidän pitää saada oma peli rullaamaan. Pitää raapia pari voittoa ja tasapeliä. Eiköhän sillä säilytä, Shala uskoo.

FC Lahti – PK-35 09.09.2016 klo 18.30 @Lahden Stadion