placeholder

SEO Otteluennakko: Ilves – FC Lahti 26.4.2019

FC Lahti on pelannut alkukauden tappioitta. Edellisellä kierroksella Lahti nousi jälleen tasoihin takaa-ajon jälkeen. Tomi Kult viimeisteli uransa ensimmäisen liigamaalinsa Interin verkkoon Kisapuistossa aivan ottelun lopussa. Lisäksi Lahti on tasannut pisteet Kuopion Palloseuran kanssa ja voittanut HIFK:n. Kaikkia otteluita on leimannut se, että Lahti on napannut pisteitä armottomalla taistelulla väkisin.

Tampereelle Lahti pääsee lähtemään lähes ehjällä kokoonpanolla. Jani Tanska, Teemu Jäntti ja Jean-Christophe Coubronne ovat palanneet harjoitusvahvuuteen. Poissa ovat varmasti Jerónimo Amione, Drilon Shala ja Irfan Sadik. Lahti on päässyt ottamaan tuntumaa myös luonnonnurmeen. Lahtelaisten päävalmentaja Sami Ristilä myöntää, että Ilves on kova haaste nuorelle lahtelaisryhmälle.

– Ilves on tehnyt vuosia hyvää työtä ja se näkyy nyt. Ilves on tällä hetkellä sarjan paras joukkue. Me haluamme tietysti laittaa vastustajan ahtaalle ja parantaa omaa peliämme. Emme saa joutua takaa-ajoasemaan, koska silloin Ilves pääsee parhaiten hyödyntämään osaamistaan. Olemme toipuneet edellisestä kahden pelin rutistuksesta. Toiveissa on ehjä ottelu. Pääsemme luonnonnurmelle, niin mikä on sen parempaa, Ristilä odottaa ottelua vesi kielellä.

Kotijoukkue Ilves on pelannut koko vuoden tappioitta. Tamperelaiset ovat kaikki ottelut laskettuna mukaan hävinneet viimeksi viime kauden viimeisessä ottelussa ja tappiottomien otteluiden saldoksi on kertynyt jo 16 ottelua. Liigassa Ilves ei ole vielä päästänyt maaliakaan. Edellisessä ottelussaan Ilves kaatoi SJK:n 1-0 Lauri Ala-Myllymäen komealla vapaapotkumaalilla. Ilves pelasi Seinäjoella rikkonaisessa pelissä tasapainoisen ottelun. Se piti SJK:n kaukana maalipaikoista ja iski terävästi vastaan. Johtoon päästyään tamperelaiset pääsivät iskemään riskillä hyökkäävää vastustajaa vastaan ja se pakotti SJK:n rikkomaan. Lopulta Ilves päätti pelin kahden miehen ylivoimalla.

Ilveksen peliä pyörittää Tammelan taikuri Emile Paul Tendeng, joka kykenee loihtimaan maalipaikkoja tyhjästä. Laitapakit Felipe Aspegren ja David Addy tukevat hyökkäyksiä voimakkaasti. Lisäksi maalivahti Mika Hilander ohjaa nuorta joukkuetta isällisellä otteella, joten Keltavihreät on erittäin vaikea voitettava.

FC Lahti ja Ilves ovat kohdanneet toisensa virallisissa otteluissa 17 kertaa. Molemmilla joukkueilla on kuusi voittoa ja viidesti joukkueet ovat päätyneet tasapeliin. Maaleissa Lahti on edellä, sillä Mastokaupungin ylpeys on iskenyt 20 häkkiä Ilveksen 19 vastaan. FC Lahden päävalmentaja Sami Ristilä otti ensimmäisen voittonsa Lahden peräsimessä viime syksynä Ilvestä vastaan. Onnistuuko Ristilän Mustapaidat uusimaan temppunsa perjantaina?

Ilves – FC Lahti 26.4.2019 kello 18.30 Ratinassa!

Pub Iloinen Kulkija näyttää kaikki FC Lahden vieraspelit suorana!

Ruutu+ näyttää suorana kaikki Veikkausliigan ottelut. Ruutu+ -palveluun pääset tästä → https://www.ruutu.fi/urheilu

Ottelun alustavat kokoonpanot julkaistaan ensimmäisenä Veikkauksen sivuilla noin neljä tuntia ennen ottelun alkua. Kokoonpanotietoihin pääset tästä → https://www.veikkaus.fi/fi/liiga?sportId=1&utm_source=fclahti&utm_medium=referral&utm_campaign=2019_fclahti_mk