placeholder

SEO Otteluennakko: HJK – FC Lahti 10.8.2019

FC Lahti pääsee lähtemään Helsinkiin loistavassa vireessä. Alla on neljä tappiotonta ottelua. Edellisellä kierroksella Hiihtiksellä kaatui KPV lukemin 1-0. Lahti hallitsi peliä ja loi maalipaikkoja, mutta KPV:n maali pysyi pitkään koskemattomana. Lopulta Jasin Assehnoun teki esityön ja Jerónimo Amione tuikkasi uransa ensimmäisen Veikkausliiga-maalinsa. Myös Lahden puolustus on ollut iskussa, sillä Patrick Rakovsky on joutunut viimeiseen neljään otteluun kaivamaan pallon selkänsä takaa vain kertaalleen.

FC Lahden terveystilanne on varsin hyvä. Varmasti ottelu jää sivuun vain Drilon Shalalta ja Ville Salmikiveltä. Tim Martinen lainattiin siirtoikkunan viime hetkillä Ykköseen, mutta Altin Zeqiri on puolestaan valmennusjohdon käytettävissä Helsingissä. FC Lahden päävalmentaja Sami Ristilä lähteekin mielellään haastamaan Klubia lauantain otteluun.

– HJK sytyttää aina joukkueen. Minun ei tarvitse lisämotivoida ketään. Klubille ottelu on pakkovoitto, joten meillä on vain voitettavaa. Olemme saaneet itseluottamusta viime voitoista ja alla on hyvä harjoitusviikko. HJK on saanut uusia pelaajia ja joukkue on täynnä hyviä yksilöitä. Meidän pitää pelata täydellinen ottelu, jotta saamme pisteitä mukaan. Koko joukkue haluaa pisteitä ja on valmis tekemään töitä sen eteen. On mukava lähteä haastamaan ja sarjatilanne on erittäin makea, Ristilä ennakoi.

Kotijoukkue Helsingin Jalkapalloklubi on keskellä Eurokiireitä. Tiistaina joukkue kohtasi vieraskentällä Riga FC:n. Ottelu päättyi 1-1-tasatulokseen Tim Väyrysen iskiessä Klubin johto-osuman. HJK pelasi hyvän ensimmäisen jakson, mutta oli vaikeuksissa läpi ottelun etenkin erikoistilanteissa. Klubi on myös saanut siirtoikkunassa useita uusia pelaajia. Tim Väyrynen, Petteri Forsell, Sekou Camara ja Victor Luiz ovat liittyneet Klubin riveihin kuukauden sisään.

Liigassa Klubilla on ollut hieman vaikeampaa. Joukkue on valahtanut sarjataulukossa jo viidenneksi. Klubin edellisestä voitosta liigassa onkin vierähtäny jo yli kuukausi. Uusi päävalmentaja Toni Koskela on kuitenkin saamassa Klubin peliä uomiinsa.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kahdesti. Suomen Cupin karsinnassa HJK vei Lahdelle panoksettoman ottelun nimiinsä 4-1. Lahden ainokaisen iski Pyry Lampinen. Liigassa joukkueet kohtasivat toukokuun lopussa Hiihtiksellä. Lahti pöllytti Klubia peräti 3-0 Erik Törnrosin osuessa kahdesti ja Gaël Etockin säestäessä yhdellä maalillaan. Ottelun jälkeen HJK päätyi vaihtamaan Mika Lehkosuon Toni Koskelaan.

Historian saatossa joukkueet ovat kohdanneet toisensa virallisissa otteluissa 65 kertaa. Lahti on voittanut näistä kohtaamisista 17 ja 16 kertaa on päädytty tasapeliin. Maaleja Mastokaupungin ylpeys on iskenyt 64 Klubin 92 vastaan. Lahdella on siis erinomainen tilaisuus ottaa jälleen Klubia kiinni.

HJK – FC Lahti 10.8.2019 kello 17.00 Telia 5G Areenalla!

Pub Iloinen Kulkija näyttää kaikki FC Lahden vierasottelut suorana!

Lahtelaiskannattajille on varattu oma katsomonosa palveluineen. Lipun lahtelaiskatsomoon voit ostaa ennakkoon tästä → www.tiketti.fi/tarjous/hjkfclahtivieras

Ruutu+ näyttää suorana kaikki Veikkausliigan ottelut. Ruutu+ -palveluun pääset tästä -> https://www.ruutu.fi/urheilu

Ottelun alustavat kokoonpanot julkaistaan ensimmäisenä Veikkauksen sivuilla noin neljä tuntia ennen ottelun alkua. Kokoonpanotietoihin pääset tästä -> https://www.veikkaus.fi/fi/liiga?sportId=1&utm_source=fclahti&utm_medium=referral&utm_campaign=2019_fclahti_mk