placeholder

SEO Otteluennakko: FC Lahti – VPS 30.4.2019

FC Lahti kärsi kauden avaustappionsa perjantaina Tampereella Ilveksen vieraana. Kumpikaan joukkue ei paikoilla juhlinut. Patrick Rakovsky pelasi hyvän pelin, eikä mahtanut mitään Lauri Ala-Myllymäen maalille. Ala-Myllymäen veto otti useamman kimmokkeen lahtelaispuolustuksesta. Lahden parhaat paikat tulivat erikoistilanteista. Teemu Penninkangas ja Jani Tanska pääsivät kumpainenkin kertaalleen kokeilemaan vapaapotkun jälkitilanteesta. Gaël Etock puolestaan pommitti kertaalleen vaarallisesti pelitilanteessa. Lahti sai jälleen takaa-ajoasemassa aikaan vaarallisen kirin, mutta tällä kertaa se ei riittänyt pisteisiin.

VPS:a vastaan Lahti lähtee hakemaan kauden ensimmäistä kotivoittoa. Kokoonpanosta puuttuvat varmuudella Jerónimo Amione ja Drilon Shala. Sarjataulukossa Lahti putosi kuuden parhaan ulkopuolelle, joten paluu sarjataulukon paremmalle puolelle kiinnostaa lahtelaisryhmää. Ilvestä vastaan kokoonpanoon palasivat Jean-Christophe Coubronne ja Jani Tanska. Lisäksi Irfan Sadik otti tuntumaa loukkaantumisen jäljiltä A-junioreissa.

FC Lahden kookas puolustaja Teemu Penninkangas lupaa, että FC Lahti ei tarjoa Vepsulle mukavaa vappua. Penninkangas kertoo, että joukkue haluaa palata voittokantaan. Hän korostaa, että lahtelaiset ovat nälkäisiä.

– Vepsulle ei tule mieluinen vappu. Me tulemme kovaa. Ilves-ottelusta jäi hampaankoloon. Haluamme palata voittojen tielle. Meillä on nälkäinen jengi. Tappiot syövät miestä rotan lailla. Lähdemme voittamaan jokaista ottelua. Ottelumme ovat olleet varmasti hyviä ja viihdyttäviä ja huomenna otamme sen avauskotivoiton, Penninkangas naulaa.

Vierailija VPS on aloittanut sarjan tuloksellisesti heikosti. Joukkue ei ole vielä onnistunut hyvistä otteistaan huolimatta avaamaan voittotiliä. Edellisellä kierroksella Raita kohtasi kotonaan SJK:n. VPS hallitsi ottelua ja loi useita maalipaikkoja. Siitä huolimatta vaasalaisten maali oli onnekas. Sebastian Strandvall laukoi ja SJK-puolustus ohjasi pallon omaan maaliin. SJK pääsi peliin mukaan toisella jaksolla, mutta VPS:n saksalaiskassari Martin Kompalla joutui antautumaan vain kertaalleen. Näin ollen Vepsu nappasi kolmannen tasapelinsä.

VPS on luottanut jo jonkin aikaa vahvaan pallolliseen peliin. Raita uskaltaa pelata kovankin prässin alla, joten Lahden on onnistuttava prässäämään oikea-aikaisesti ja kääntämään tilanne nopeasti riiston jälkeen ylöspäin kohti VPS:n puolustusta, sillä liikkeessä VPS:n puolustus on haavoittuvaisimmillaan. Puolustuspäässä Mastokaupungin ylpeyden on jatkettava tiivistä ja nöyrää tekemistä. Lahti ei ole vielä onnistunut tekemään maaliakaan otteluiden ensimmäisillä jaksoilla, mutta toisaalta toisella jaksolla ei ole vielä helähtänyt kertaakaan.

Molemmat joukkueet pelasivat perjantaina, jonka lisäksi Lahti pelaa vielä sunnuntaina, joten lepoaika on kortilla. Molempia joukkueita on vaivannut lievä tehottomuus. Lahden paras maalintekijä on Josu kahdella maalilla ja VPS:n sisäisen maalipörssin piikkipaikka irtoaa yhdellä maalilla. Toisaalta kumpikin joukkue on onnistunut puolustuspelissään, mutta kenties vappu saa maalihanat aukeamaan.

Virallisissa otteluissa joukkueet ovat kohdanneet toisensa 46 kertaa. Lahti on reilusti niskan päällä ja on voittanut kohtaamisista 23. Maaleja mustapaidat ovat tehneet 66 Raidan 44 vastaan. Kumpi vie vappuaaton jännitysnäytelmän nimiinsä?

FC Lahti – VPS 30.4.2019 kello 18.30 Kisapuistossa!

Verkkokaupasta ostetut kausikortit noudettavissa ja myynnissä Olympiaportin lipunmyynnissä! Ottelun ennakkoliput voit ostaa kätevästi Pub Iloisesta Kulkijasta, Tiketin uudesta toimipiteestä sisustus- ja lahjatavarakauppa Palancerasta Triosta tai verkosta Tiketistä -> https://www.tiketti.fi/fc-lahti-vps-lahden-kisapuisto-lahti-lippuja/61002?b=1

Käsiohjelmat noudettavissa ja myynnissä fanituotepisteellä. Lisäksi ottelun käsiohjelmaan voi tutustua ennakkoon Pub Iloisessa Kulkijassa tai digitaalisesti tästä -> https://issuu.com/fclahti/docs/ka_siohjelma_vps_2019_issuu

Ruutu+ näyttää suorana kaikki Veikkausliigan ottelut. Ruutu+ -palveluun pääset tästä -> https://www.ruutu.fi/urheilu

Ottelun alustavat kokoonpanot julkaistaan ensimmäisenä Veikkauksen sivuilla noin neljä tuntia ennen ottelun alkua. Kokoonpanotietoihin pääset tästä -> https://www.veikkaus.fi/fi/liiga?sportId=1&utm_source=fclahti&utm_medium=referral&utm_campaign=2019_fclahti_mk

Kisapuiston portit aukeavat 17.30 ja anniskelualueella on iloiset hinnat 18.15 asti! Tapahtumassa on myös myynnissä Lihamukin syönnin MM-kilpailuista tuttuja lihamukeja.

Ottelupäivän pysäköinti halvalla Lahden Toriparkissa. Tuo parkkilipukkeesi leimattavaksi punaisiin myyntikontteihin ja pysäköinnin tuntihinta putoaa 50 senttiin tunnilta koko pysäköinnin ajaksi.