placeholder

SEO Otteluennakko: FC Lahti – KuPS 30.11.2018

FC Lahti lähtee otteluun nuorella ja testipitoisella ryhmällä. Joukkueessa on ollut viikolla paljon omia nuoria ja testimiehiä. FC Lahden päävalmentaja Sami Ristilä kuvailee viikkoa energiseksi ja joukkueesta on huokunut halu päästä tositoimiin. Ottelussa hän haluaa nähdä, miten nuoret miehet pärjäävät liigavauhdissa. Ristilän mukaan kaikki käytettävissä olevat pelaajat tulevat saamaan peliaikaa.

– On kiva päättää treeniviikko peliin. Meillä on mukana paljon omia junioreita viime kauden A:n ryhmästä. Viikko on ollut täynnä hyvää virinää ja menoa. Kasassa on motivoitunut ryhmä ja pelaajista näkee, että halu kentälle on ollut tauon aikana kova. On mukava nähdä, miten nuoret miehet pärjäävät liigavauhdissa, Ristilä kertoo.

KuPS puolestaan avasi otteluiden merkeissä jo viikko sitten Vaasan Palloseuraa vastaan. Eliecer Espinosa vei kuopiolaiset 1-0-johtoon. Vepsun Joonas Vahtera tasoitti ottelun rangaistuspotkulla. KuPS kuitenkin purjehti toisella jaksolla voittoon kun Eetu Pellikka iski kaksi maalia. KuPS oli liikkeellä varsin kokeiluluontoisella kokoonpanolla, jossa vilisi nuoria pelaajia ja testimiehiä. Testimiehistä mielenkiintoisimmat lienevät angolalainen toppari Fernando Quissanga, Saliw Babawo, poikamaajoukkueessa esiintyny Samuel Anini jr. ja lahtelaiskasvatti Lassi Forss. Edellisessä ottelussa osunut Espinosa ei jatka kuopiolaisten riveissä.

Kuluneella kaudella joukkueet kohtasivat toisensa liigassa kolmesti. Lahti voitti kohtaamisen Kisapuistossa. Kuopiossa pelattiin kahdesti. Ensimmäisessä ottelussa päädyttiin pistejakoon ja jälkimmäisen KuPS vei nimiinsä.

FC Lahden mukana marraskuun treeniviikolla olivat:

Tiainen Joona

Halla Joona

Rakovsky Patrick

Laaksonen Nuutti

Voutilainen Timi

Verkko Miska

Majava Joona

Sälpäkivi Olle

Jokinen Sakari

Jalli Olli

Kovalainen Lassi

Virta Eemeli

Jäntti Teemu

Helminen Erkka

Kangaslahti Oliver

Niuta Matias

Lampinen Pyry

Zeqiri Altin

Josu

Salmikivi Ville

Kult Tomi

Sadik Irfan

Valmennustiimi valitsee kyseisistä pelaajista pelaavan joukkueen.

Avaa jalkapallokautesi huomenna.

FC Lahti – KuPS 30.11.2018 kello 15.15 Mukkulan kuplassa!