placeholder

SEO Otteluennakko: FC Lahti – KuPS 25.6.2018

Ennen juhannusta Lahti kohtasi Tampereella Ilveksen. Tupsukorvat hallitsivat peliä ensiminuuteista lähtien. Damjan Siskovski piti Lahtea pystyssä nollaten muun muassa Eero Tammisen yritykset. Lahden paras paikka ensimmäisellä jaksolla siunaantui Teemu Jäntille, mutta nuorukainen ei onnistunut ohittamaan Mika Hilanderia.

Myös toinen jakso oli Ilveksen hallintaa ja Siskovski joutui toistuvasti torjuntatöihin. Jakson lopussa myös Lahti sai omat mahdollisuutensa, kun Pavel Osipov alusti Hassan Sesaylle vetopaikan. Sierraleonelaisen tulinen veto heilutti vain Ilves-maalin sivuverkkoa ja näin ollen pisteet tasattiin maalittoman ottelun jälkeen.

Kuopion Palloseuraa vastaan Lahdelta ovat varmasti sivussa Stênio, Igor Jovanović ja Timi Voutilainen. Muutaman pelaajan pelikunto on vielä pienoinen kysymysmerkki.

KuPS kohtasi edellisellä kierroksella HJK:n Kuopiossa. HJK siirtyi noin vartin pelin jälkeen johtoon Evans Mensahin maalilla. KuPS kuitenkin kuittasi maalin nopeasti, kun Ats Purje alusti ja kovassa maalivireessä oleva Rasmus Karjalainen upotti kauden 11. maalinsa. Toisen jakson alkuun Purje siirsi kuopiolaiset johtoon komean syöttökuvion päätteeksi. HJK painosti ottelun lopussa ja helsinkiläiset saivatkin rangaistuspotkun. Otso Virtanen kuitenkin torjui Klaussin yrityksen. Klubi onnistui lopulta lisäajalla, kun Amr Gamal rankaisi Virtasen pudotettua pallon eteensä.

Joukkueet kohtasivat liigassa huhtikuun lopussa Kuopiossa. Henri Anier vei Lahden ottelun alussa johtoon. KuPS painosti ja nautiskeli hienoilla syöttökombinaatioilla, mutta ainoastaan Petteri Pennanen onnistui ohittamaan Aleksandr Vasjutinin. Historian saatossa joukkueet ovat kohdanneet virallisissa otteluissa 46 kertaa. Lahti on voittanut näistä otteluista puolet ja KuPS 11. Maaleja lahtelaiset ovat iskeneet keltamustan verkkoon 71 kappaletta, kun taas savolaiset ovat osuneet 45 kertaa.

Onnistuuko Lahti jatkamaan tappiotonta putkeaan ja palaamaan voittokantaan?

FC Lahti – KuPS 25.6.2018 kello 18.30 Kisapuistossa!

Ottelun ennakkoliput Iloisesta Kulkijasta tai Ticketmasterista → https://www.ticketmaster.fi/ev…/fc-lahti-kups-lippuja/226619

Ottelun käsiohjelma luettavissa ennakkoon Iloisessa Kulkijassa. Lisäksi käsiohjelmaan voi tutustua tästä → https://issuu.com/fclahti

Ottelupäivän pysäköinti halvalla Lahden Toriparkissa. Tuo parkkilipukkeesi leimattavaksi punaisiin myyntikontteihin ja pysäköinnin tuntihinta putoaa 50 senttiin tunnilta koko pysäköinnin ajaksi.

Kaikki Veikkausliigaottelut Ruutu + -palvelusta. Tilaa Ruutu + osoitteesta https://kauppa.ruutu.fi/veikkausliiga2018 ja käytä tilatessasi koodia FCLAHTI2018.

Matsissa mukana myös Naughty BRGR:n hampurilaisrekka!