placeholder

SEO otteluennakko: FC Lahti – KPV 6.10.2019

FC Lahti tarvitsee vain pisteen varmistaakseen paikan pudotuspeleihin viimeisestä europaikasta. Haastajasarja on sujunut Lahden osalta hyvin, sillä kolmesta pelistä on kertynyt seitsemän pistettä. Edellisellä kierroksella Lahti kohtasi Hiihtiksellä HIFK:n. Lahti meni heti ottelun alussa johtoon Jerónimo Amionen maalilla. HIFK tasoitti ja siirtyi johtoon toisella jaksolla, mutta Amione tasoitti ottelun. Molempiin maaleihin esityön teki loistavan ottelun pelannut Jean-Christhope Coubronne.

HIFK-ottelusta FC Lahdella sivussa olivat Mikko Viitikko ja Drilon Shala. Viitikko on jo pelikunnossa, Shala puolestaan on varmasti sivussa. Pelikieltoja Lahdella ei ole. Mikko Hauhialla on mahdollisuus 200. perättäiseen otteluun, mikäli hän käy ottelussa kentällä. Pekka Lagerblomille ottelu voi olla uransa viimeinen kotiottelu, sillä lahtelaispeluri lopettaa uransa tähän kauteen. FC Lahden päävalmentaja Sami Ristilä korostaa, että Lahti ei ole varmistanut vielä mitään.

– Mitään emme ole vielä varmistaneet ja siitä lähdemme. Lisäksi olemme mieluummin seitsemänsiä kuin kahdeksansia. Ensisijaisesti lähdemme kuitenkin varmistamaan paikkaamme jatkopeleihin. Edellisessä ottelussa onnistuimme maalinteossa ja se on hyvä ottaa mukaan. Kaipaan meidän puolustuspeliimme lisää asennetta. KPV on kokenut ja fyysinen joukkue. He taistelevat sarjapaikastaan kynsin hampain ja heillä on hyvä vire. Viimeksi kohtaamisemme oli varsin vauhdikas. Haluamme pitää tappiosarakkeemme jatkosarjassa nollassa ja tietysti haluamme voittaa kotipelimme, Ristilä kertoo.

Vierailija Kokkolan Pallo-Veikot kamppailee edelleen sarjapaikastaan. Tällä hetkellä kokkolalaiset ovat karsijanpaikalla, mutta suoran putoajan paikalla oleva VPS voi tavoittaa vielä KPV:n. Lisäksi KPV voi vielä nousta pois karsijan paikalta ohi RoPS:n voittamalla molemmat jäljellä olevat ottelunsa ja muiden otteluiden mennessä sopivasti ristiin.

Edellisellä kierroksella KPV kaatoi vieraskentällä SJK:n. Enoch Banza iski avausmaalin ja Hysen Memolla tuplasi johdon jo avausjaksolla. Lopulta KPV riisui seinäjokiset aseista vaikka SJK hallitsi ottelua ja nappasi arvokkaat kolme pistettä 2-0-voitolla. Kokkolalaiset joutuvat kuitenkin lähtemään Lahteen ilman pelikieltoisia Adam Vidjeskogia ja Hendrik Helmkeä.

Tämän kauden kohtaamisissa Lahti on ollut niskan päällä. Kokkolassa pisteet tasattiin maalittomalla tasapelillä. KPV oli hieman hallitsevampi osapuoli myös El-Hadji Gana Kanen ulosajon jälkeen, mutta aivan lopussa Lahti kykeni luomaan ottelun vaarallisimmat paikat. Lahdessa taas FC Lahti nappasi hallitun 1-0-voiton Amionen maalilla. KPV:n Hendrik Helmke ajettiin ottelussa ulos kahden varoituksen saattelemana.

Historian saatossa joukkueet ovat kohdanneet virallisissa otteluissa toisensa viisi kertaa. KPV ei ole vielä kertaakaan onnistunut kaatamaan Lahtea. Mastokaupungin ylpeys on puolestaan juhlinut voittoa neljä kertaa. Maaleja Lahti on iskenyt yhdeksän kokkolalaisten kahta vastaan. Kuinka käy sunnuntaina?

FC Lahti – KPV 6.10.2019 kello 16.00 Lahden stadionilla!

Lahden urheilukeskuksen pysäköintitilat ovat kortilla Messukeskuksen messujen johdosta, joten suosittelemme julkisia kulkuneuvoja, pyöräilyä tai kävelyä saapuessanne paikalle.

Ottelun ennakkoliput voit ostaa kätevästi Pub Iloisesta Kulkijasta tai verkosta Tiketistä -> https://www.tiketti.fi/fc-lahti-kpv-lahden-stadion-lahti-lippuja/64572?b=1

Käsiohjelmat noudettavissa ja myynnissä fanituotepisteellä. Lisäksi ottelun käsiohjelmaan voi tutustua ennakkoon Pub Iloisessa Kulkijassa tai digitaalisesti tästä -> https://issuu.com/fclahti/docs/ka_siohjelma_kpv19

Ruutu+ näyttää suorana kaikki Veikkausliigan ottelut. Ruutu+ -palveluun pääset tästä -> https://www.ruutu.fi/urheilu

Ottelun alustavat kokoonpanot julkaistaan ensimmäisenä Veikkauksen sivuilla noin neljä tuntia ennen ottelun alkua. Kokoonpanotietoihin pääset tästä -> https://www.veikkaus.fi/fi/liiga?sportId=1&utm_source=fclahti&utm_medium=referral&utm_campaign=2019_fclahti_mk

Ottelun jälkeen palvelualueella on Meet&Greet-tapahtuma. Tule hakemaan suosikkipelaajasi nimikirjoitus ja vaihtamaan kuulumiset joukkueen kanssa.

Ottelun jälkipelit Pub Iloisessa Kulkijassa, jossa luvassa pelaajahaastattelu.