placeholder

SEO Otteluennakko: FC Lahti – KPV 4.8.2019

Kotijoukkue FC Lahti lähtee otteluun allaan kolmen ottelun tappioton putki. Edellisessä kotiottelussa Lahti aiheutti Pyry Lampisen maalilla Ilveksen kauden toisen tappion. Pohjanmaalla pelattujen kahden vierasottelun saldo oli neljä pistettä ja etenkin jälkimmäisessä ottelussa SJK:a vastaan Lahti näytti ylivoimaiselta. Jerónimo Amione, Josu ja Jasin Assehnoun sahasivat Seinäjokisten puolustusta rikki toistuvasti. Lahti loi maalipaikkoja lähes koko alkukauden edestä, mutta tällä kertaa Lahti hukkaili maalipaikkoja ja nappasi vain 2-0-voiton SJK:n omalla maalilla ja Josun upotettua rangaistuspotkun. Samalla Lahti on tiivistänyt myös puolustustaan, sillä viimeiseen kolmeen otteluun Mastokaupungin ylpeys on antautunut vain kerran. Puolustuksen lisäksi maalivahti Patrick Rakovsky on ollut kelpo vireessä.

Lahden terveystilanne alkaa näyttämään hyvältä. Pitkäaikaispotilaista Drilon Shala on kauimpana pelikuntoa. Tomi Kult on Lahden Reippaan mukana ja Lassi Forss ja Matias Niuta junioreiden mukana. Uusista pelaajista Brent Lepistu on jo mahdollisesti valmennusjohdon käytettävissä KPV-ottelussa.

– Meillä on alla hyvä esitys Seinäjoelta ja olemme myös saaneet uutta verta joukkueeseen. Haluamme jatkaa hyvää virettä kotikentällä. On mukava palata kotikentälle. Saamme kuitenkin tehdä täyden päivätyön, sillä KPV:lla on boosti päällä hyvästä tuloksesta ja valmentajanvaihdosta johtuen. Saamme vastaamme motivoituneen ja taitavia yksilöitä täynnä olevan joukkueen. Syksy lähestyy ja sarjataulukko alkaa muovautua, mutta menemme peli kerrallaan. Luvassa on varmasti mielenkiintoinen ottelu, Ristilä lupaa.

Vierailija Kokkolan Pallo-Veikot kohtasi uuden valmentajan, Jani Uotisen alaisuudessa edellisellä kierroksella eurokiireiden rasittaman Kuopion Palloseuran. KPV nappasi kauden kolmannen voittonsa lukemin 2-1. Kokkolalaisten maaleista vastasivat Enoch Banza ja debyyttiään pelannut Ishmael Yartey. Voitollaan KPV kasvatti jälleen eroaan suoran putoajan paikalla olevaan Vaasan Palloseuraan neljään pisteeseen.

KPV:n suurimpana ongelmana on ollut tällä kaudella puolustuspeli. Kokkolalaiset ovat päästäneet ylivoimaisesti eniten maaleja liigassa, 31 kappaletta. Vertailun vuoksi Lahti on päästänyt 19 maalia. Kummankin joukkueen parhailla maalintekijöillä, Hendrik Helmkellä ja Josulla on koossaan neljä osumaa.

Joukkueet kohtasivat toukokuussa Kokkolassa. KPV painoi pitkään päälle, jopa alivoimalla, mutta maalia kokkolalaiset eivät saaneet ohitettua Rakovskya. Lopussa Lahti piristyi, mutta ottelu päättyi maalittomaan tasatulokseen. Historian saatossa joukkueet ovat kohdanneet neljästi. Lahti on voittanut kolme ja toukokuun tasatulos on ainokainen. Maaleja Lahti on iskenyt kahdeksan KPV:n kahta vastaan.

Kuinka käy sunnuntaina?

FC Lahti – KPV 4.8.2019 kello 17.00 Lahden stadionilla!

Suurhallin piha on ravikansalle varattu. Meillä on rajallisesti autoilijoilla tilaa hiekkaparkkipaikalla, joka on poikkeuksellisesti kaikille käytössä tapahtuman ajaksi. VIP-parkki normaalisti palvelualueen edessä. Suosikaa julkisia tai fillaroikaa paikalle.

Ottelun jälkeen palvelualueella on Meet & Greet, jossa on jaossa lapsille pelaajien nimikirjoituksia ja fanikuvia.

Palvelualueella on ottelutapahtuman aikana Stadiumin tarjoamaa toimintaa, muun muassa futistutkaa ja tarkkuuspotkukisaa.

Ottelun ennakkoliput voit ostaa kätevästi Pub Iloisesta Kulkijasta, Tiketin uudesta toimipiteestä sisustus- ja lahjatavarakauppa Palancerasta Triosta tai verkosta Tiketistä -> https://www.tiketti.fi/fc-lahti-kpv-lahden-stadion-lahti-lippuja/61009?b=1

Käsiohjelmat noudettavissa ja myynnissä fanituotepisteellä. Lisäksi ottelun käsiohjelmaan voi tutustua ennakkoon Pub Iloisessa Kulkijassa tai digitaalisesti tästä -> https://issuu.com/fclahti/docs/ka_siohjelma_kpv_2019issuu

Ruutu+ näyttää suorana kaikki Veikkausliigan ottelut. Ruutu+ -palveluun pääset tästä -> https://www.ruutu.fi/urheilu

Ottelun alustavat kokoonpanot julkaistaan ensimmäisenä Veikkauksen sivuilla noin neljä tuntia ennen ottelun alkua. Kokoonpanotietoihin pääset tästä -> https://www.veikkaus.fi/fi/liiga?sportId=1&utm_source=fclahti&utm_medium=referral&utm_campaign=2019_fclahti_mk