placeholder

SEO otteluennakko: FC Lahti – FC KTP 3.4.2018

FC Lahti lähtee kenraaliharjoitukseensa allaan karvas tippuminen Suomen Cupista FC Hakaa vastaan. Haka onnistui puolustamaan tiiviisti ja Lahti tasoitti pelin vasta toisen jakson lopussa, kun Henri Anier toimitti rangaistuspotkun verkkoon. Jatko-ottelussa Haka kuitenkin onnistui lahdesti ja Lahden osaksi tuli etsiä harjoitusvastus ennen Veikkausliigan starttia. Toisaalta lahtelaiset saivat pienen hengähdystauon, sillä maajoukkueiden mukana oli pääsiäisviikolla useita avainmiehiä. Anier, Artjom Dmitrijev ja Kalle Taimi pelasivat A-maaotteluita ja Taimi onnistui iskemään avausmaalin uransa toisessa maaottelussa.

KTP-otteluun Lahti lähtee pelaamaan ehjää 90-minuuttista ja hakemaan hyvää ottelua, ennen ensi viikon liiga-avausta. Varmuudella kokoonpanosta ovat poissa vain Santeri Pakkanen ja Joona Tiainen. Muutaman pelaajan kohdalla pelikunto on vielä pienoinen kysymysmerkki.

Vierailija FC KTP nousi jälleen talvella kabinetissa sarjaporrasta ylemmäs. Ykköseen valmistautuva KTP pelasi pääsiäisenä Turun Palloseuraa vastaan. Kotkalaiset kärsivät kuitenkin 4-1-tappion. Vihreävalkoisten ainokaisen iski Aleksi Tarvonen. Myös Suomen Cup päättyi kotkalaisten osalta pettymykseen, sillä KTP hävisi muun muassa HJK:lle murskalukemin.

Talven aikana KTP on uudistunut. Vihreävalkoisen paidan pukee täksi kaudeksi ylleen muun muassa lahtelaistaustainen Samuel Mahlamäki ja viime kaudella Kakkosessa hurjat maalilukemat iskenyt Aleksi Pahkasalo. Myös kokenut Ville Oksanen paasi Kotkaan. Kokeneista pitkän linjan kotkalaisista Juho Nykänen ilmoitti ripustavansa kengät naulaan kauden päätteeksi.

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran kaksi vuotta sitten harjoitusottelussa. Ottelu päättyi 1-1. Lahden ainokaisen iski Santeri Hostikka ja vihreävalkoisten teki kokenut kettu Niko Ikävalko. Virallisissa otteluissa joukkueet ovat kohdanneet toisensa 38 kertaa. Näistä otteluista Lahti on vienyt nimiinsä 20 maalieron ollessa komea, 71-48. Vaikka nyt kyseessä on harjoitusottelu, on Lahden silti hyvä jatkaa putkeaan KTP:tä vastaan. Harjoitusotteluun on vapaa pääsy.

FC Lahti – KTP 3.4.2018 kello 18.45 Kisapuistossa!

Kausi alkaa ensi sunnuntaina 8.4. Turun Palloseuraa vastaan kotikentällä.

Liput: https://www.ticketmaster.fi/artist/fc-lahti-lippuja/917468

Kausikortit: https://www.seamchip.fi/fclahti