placeholder

SEO otteluennakko: FC Lahti – FC Honka 19.8.2019

FC Lahden hyvä vire sai lopun edellisellä kierroksella Töölössä Helsingin Jalkapalloklubin vieraana. Lahti ja Jerónimo Amione sai ensimmäisellä minuutilla paikan, mutta sen jälkeen kentällä oli vain yksi joukkue. HJK nuiji Lahden lopulta lukemin 4-0 ja näin ollen lahtelaisten neljän ottelun tappioton putki sai karmean päätöksen. Ottelun kenties ainoa valopilkku oli nuoren Altin Zeqirin liigadebyytti. Zeqiri tuli viimeiseksi viideksi minuutiksi terävästi sisään ja hän pyrki haastamaan aktiivisesti.

Kotonaan Lahti on kuitenkin ollut vireessä. Tappioita on tilillä vasta yksi ja kahdesta edellisestä kotiottelusta on saldona kaksi voittoa ja kaksi nollapeliä. Honkaa vastaan Lahti joutuu tulemaan toimeen ilman Drilon Shalaa, Jerónimo Amionea ja Ville Salmikiveä. Tomi Kult ja Lassi Forss pelasivat viikonloppuna Lahden Reippaan riveissä ja Irfan Sadik ja Matias Niuta olivat A-juniorien mukana Kaarinassa. FC Lahden päävalmentaja Sami Ristilä odottaa joukkueeltaan kotikentällä luonnetta.

– HJK-ottelun lukemat taululla olivat tylyt. Kotikentällä meidän pitää näyttää taas luonnetta ja taisteluasennetta. Meillä on Hongalle kalavelkoja maksettavana, sillä keväällä kärsimme tappion heille kauden huonoimmalla pelillä. Nämä ovat ensimmäisiä syksyn pelejä ja kaikilla on panosta. Voitolla olemme vielä jopa mitalikamppailussa. Lähdemme hakemaan pisteitä oman pelin kautta. Tiedämme, miten Honka pelaa. Pelaajatilanteemme on hyvä. Amionelle peli tulee vielä hieman liian aikaisin, mutta Erik Törnros on kuntoutunut vauhdilla. Odotan ehjää suoritusta, jolla saamme tarvittavat pisteet, Ristilä toteaa.

Vierailija FC Honka kamppailee yhä mestaruudesta. Espoolaiset jäivät edellisellä kierroksella maalittomaan tasapeliin isännöidessään Seinäjoen Jalkapallokerhoa. Viidestä viimeisestä ottelustaan espoolaiset ovat kuitenkin voittaneet vain kaksi. Hongan sarjasijoitus on kuitenkin neljäs ja eroa sarjajohtaja Ilvekseen on viisi pistettä.

Honka vahvistui siirtoikkunan viime hetkillä usealla pelaajalla. Macoumba Kandji palasi Hongan paitaan. Vaikka Borjas Martín on iskenyt kymmenen kaappia, on Kandjilta lupa odottaa tehoja aina kentälle päästyään. Hongan hyökkäys on ollut koko kauden tehokas. Espoolaiset ovat iskeneet jo 28 maalia, joka on kolmanneksi eniten tämän kauden liigassa. Toisaalta Honka on päästänyt maaleja yhtä paljon kuin FC Lahtikin, 23 kappaletta.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti. Suomen Cupin karsinnassa Lahti ryösti pisteet Espoosta Josun kaukolaukauksella. Samassa ottelussa Patrick Rakovsky torjui pilkun ja piti Lahtea myös muuten pystyssä. Liigassa Honka nappasi 2-0-kotivoiton Luis Silvan osuessa kertaalleen. Hongan toinen osuma merkattiin Lahden omaksi maaliksi.

Historian saatossa joukkueet ovat kohdanneet toisensa virallisissa otteluissa 33 kertaa. Lahti on juhlinut voittoa vain kahdeksan kertaa. Honka puolestaan on voittanut kohtaamisista 15. Maaleja Mastokaupungin ylpeys on iskenyt 40 Hongan 55 vastaan. Nykyisistä Lahden pelaajista FC Lahden paidassa Hongan verkkoon ovat Josun lisäksi osuneet Drilon Shala, Jani Tanska ja Mikko Hauhia.

Kuka osuu tällä kertaa?

FC Lahti – FC Honka 19.8.2019 kello 18.30 Lahden stadionilla!

Otteluisäntä OP Päijät-Häme on piilottanut käsiohjelmien väliin makkara&limu -lippija, joten nyt tarkkana!

Premium-kausikortilla voi ottaa kaverin mukaan veloituksetta.

Kortteliliigan jäsenille puolestaan on tarjolla Kortteliliigan 50-vuotisjuhlan kunniaksi otteluliput viiden (5) euron hintaan. FC Lahti muistaa Kortteliliigaa myös juhlastandaarilla ennen ottelua.

Ottelun ennakkoliput voit ostaa kätevästi Pub Iloisesta Kulkijasta, Tiketin uudesta toimipiteestä sisustus- ja lahjatavarakauppa Palancerasta Triosta tai verkosta Tiketistä -> https://www.tiketti.fi/fc-lahti-fc-honka-lahden-stadion-lahti-lippuja/61010?b=1

Käsiohjelmat noudettavissa ja myynnissä fanituotepisteellä. Lisäksi ottelun käsiohjelmaan voi tutustua ennakkoon Pub Iloisessa Kulkijassa tai digitaalisesti tästä -> https://issuu.com/fclahti/docs/ka_siohjelma_honka_2019issuu

Ruutu+ näyttää suorana kaikki Veikkausliigan ottelut. Ruutu+ -palveluun pääset tästä -> https://www.ruutu.fi/urheilu