placeholder

SEO Otteluennakko: FC Inter – FC Lahti 5.7.2019

FC Lahti onnistui edellisessä ottelussaan sunnuntaina vihdoin tilkitsemään oman päänsä Helsingin IFK:a vastaan kahden murheellisen ottelun jälkeen. Toisaalta hyökkäyspäässä Lahti oli kohtalaisen aseeton eikä kyennyt luomaan maalipaikkoja. Ainoastaan erikoistilanteet loivat vaarallisia tilanteita. Toppari Jani Tanska oli lähimpänä maalia puskettuaan yläputkeen.

Lahti on kärsinyt viime aikoina paljon loukkaantumisista. Kolhuja ovat saaneet niin hyökkäyspään Erik Törnros ja Gaël Etock kuin keskikentän Pekka Lagerblom ja Matti Klinga. Turkuun Lahti matkustaa varmasti ilman Drilon Shalaa, Erik Törnrosia ja IFK-ottelussa kolhua saanutta Mikko Viitikkoa.

FC Inter puolestaan kärsi maanantaina hieman ansaitsemattoman 2-1-tappion Seinäjoen Jalkapallokerhon vieraana. Inter hallitsi ottelua alusta loppuun ja loi tukun maalipaikkoja. SJK puolestaan käytti paikkansa tehokkaasti ja poistui viheriöltä voittajana. Filip Valenčič laukoi taidokkaan maalin ja johtaa liigan maalipörssiä. Tulitukea slovenialaiselle antavat Inter-ikonit Timo Furuholm ja Mika Ojala. Turkulaisten keskikentällä riittää taitoa Aleksi Paanasen ja Mikko Kuninkaan muodossa. Sinimustat ovatkin iskeneet jo 25 maalia. Interin heikkoutena on ollut puolustuspeli, sillä joukkue on päästänyt tällä kaudella jo 19 maalia, joka on toiseksi eniten koko liigassa.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kahdesti. Suomen Cupin karsinnassa Lahti taisteli 2-1-vierasvoiton Jean-Christophe Coubronnen ja Interin omalla maalilla. Liigassa puolestaan pisteet tasattiin Kisapuistossa lukemin 1-1. Lahden lisäaikatasoituksen punnersi Tomi Kult. Valenčič osui molemmissa otteluissa.

Historian saatossa joukkueet ovat kohdanneet jo 63 kertaa. Voitot ovat likipitäen tasan, sillä Lahti on voittanut 23 ottelua Interin 25 vastaan. Maaleja kamppailuissa on nähty. Lahti on osunut 74 kertaa ja turkulaiset ovat juhlineet maalia 84 kertaa, joten tilastojen valossa odotettavissa on värikäs ja maalirikas kamppailu. Joukkueet kohtasivat toisensa myös tasan kymmenen vuotta sitten. Tuo keskellä Europelejä pelattu kohtaaminen päättyi 1-1-tasapeliin Jonne Kemppisen ja Timo Furuholmin osuessa maalipuiden väliin.

Katkaiseeko FC Lahti voitottoman putkensa turkulaisten kustannuksella?

FC Inter – FC Lahti 5.7.2019 kello 18.30 Veritas Stadionilla!

Kaikki FC Lahden vieraspelit näkyvät suorana Pub Iloisessa Kulkijassa!

Ruutu+ näyttää suorana kaikki Veikkausliigan ottelut. Ruutu+ -palveluun pääset tästä -> https://www.ruutu.fi/urheilu

Ottelun alustavat kokoonpanot julkaistaan ensimmäisenä Veikkauksen sivuilla noin neljä tuntia ennen ottelun alkua. Kokoonpanotietoihin pääset tästä -> https://www.veikkaus.fi/fi/liiga?sportId=1&utm_source=fclahti&utm_medium=referral&utm_campaign=2019_fclahti_mk