placeholder

SEO otteluennakko: FC Honka – FC Lahti 31.1.2018

FC Lahti pääsee harjoitusotteluun hyvistä lähtökohdista. Alla on tähän mennessä tappioton tammikuu, kun viime lauantaina Suomen Cupissa kaatui FC Haka lukemin 2-1. Xhevdet Gela iski talvikauden toisen maalin ja Pavel Osipov siirtyi maalillaan FC Lahden kaikkien aikojen parhaaksi venäläiseksi maalintekijäksi. Heti Haka-ottelun jälkeen FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas ilmoitti, että Honkaa vastaan nähdään kentällä vähemmän peliaikaa saaneita. Lisäksi testimiehistä ovat mukana makedonialainen maalivahti Davor Taleski, sierraleonelainen keskikenttämies Mamadu Jalloh, Nuutti Laaksonen, Timi Voutilainen ja Ville Ahola. Lepovuorossa ovat Henri Anier, Kalle Taimi, Aleksi Paananen, Pavel Osipov ja Xhevdet Gela.

FC Honka nousi viime kauden päätteeksi liigaan kukistamalla karsinnassa HIFK:n. Vahvaa juniorityötä tekevä Honka on vahvistunut talven aikana muun muassa espanjalaisella Javi Hervasilla ja serbialaisella Nemanja Obradovicilla. Lisäksi espoolaiset hommasivat norjalaisen Ahmed El-Amranin ja jo entuudestaan Veikkausliigasta tutun Zeljko Savicin. Lahtea vastaan Honka testaa kookasta maalivahtia Jon Villanuevaa.

Honka kohtasi viime viikonloppuna Suomen Cupissa KTP:n. Tasaisen ottelun voiton espoolaisille ratkaisi Masar Ömer. Hongan kokoonpanosta puuttui muun muassa paluuta pitkän loukkaantumisen jälkeen tekevä Duarte Tammilehto.

FC Lahti kohtasi Hongan harjoitusottelussa myös viime talvena. Tuolloin mustapaidat nappasivat 2-1-kotivoiton Mukkulasta Joona Tapanin ja Pavel Nazimovin maaleilla. Hongan ainokaisen viimeisteli Kasperi Liikonen.

Päävalmentja Toni Korkeakunnas lupasi peliaikaa Honka-otteluun etenkin nuorille pelaajille. Hänen mukaansa FC Lahti lähtee Espooseen jatkamaan positiivisia otteita ja kehittämään omaa peliä. Korkeakunnas odottaa myös Artjom Vjatkinin näkemistä tositoimissa.

– On mukava nähdä myös meidän nuoria pelaajiamme tositoimissa. Lähdemme jatkamaan alkutalven positiivisia otteita ja tuloksia ja pyrimme kehittämään peliämme paremmaksi. Pääsemme myös vihdoin näkemään Vjatkinin ja vasta vähän tänä talvella pelanneen Stênion pelissä, Korkeakunnas ennakoi.

FC Honka – FC Lahti 31.1.2018 kello 14.00 Esport Arenalla!