placeholder

Respect-palkinto Kari Kangasaholle

FC Lahden Respect-palkinto myönnetään Lahden kaupungin liikuntapaikkahoitajalle Kari Kangasaholle uhrautuvasta työstä lahtelaisen urheiluelämään liittyvän infrastruktuurin ylläpidossa. Kangasahon ongelmanratkaisukyky on aina ollut korkealla tasolla, ja hän on itseään säästämättä ollut kehittämässä FC Lahden otteluolosuhteita haastavissakin tilanteissa. Kangasaholla on itselläänkin pitkä pelaaja- ja valmentajaura lahtelaisessa jalkapallossa, joten hänellä on luonteva näkemys jalkapalloilun olosuhdevaatimuksista.

Kangasaho oli otettu kuultuaan perusteluista ja palkinnon myöntämisestä.

– Aika hämmentynyt. Aika pitkään olen ollut mukana ja hyvältähän se tuntuu. Ei voi mitään sanoa. Paljon on tehty töitä siitä asti, kun FC Lahti on perustettu. Sain Salpausselänkisojen talkoomitalin vähän aikaan sitten. Näköjään kun tekee hyvin työnsä, jotkut saattaa muistaakin, Kangasaho myhäilee.

– Jalkapallo on lähellä sydäntä ja kaikki urheiluseurat ovat minulle tärkeitä, Kangasaho jatkaa.

Pitkään toiminnassa mukana ollut Kangasaho on nähnyt ja kokenut kaikenlaista. Mieleenpainuvia tapahtumia on riittänyt.

– Niitä on paljon. Heti ensimmäisenä tulee mieleen, kun joskus Urheilukeskuksessa järjestettiin pelejä. (Jussi) Lumio joutui ostamaan sähköroikkia, jotta saatiin nakkarit toimimaan. Se oli aika huvittavakin juttu. Ne samat roikat on edelleen käytössä Kisarissa, Kangasaho naureskelee.

”Kängi” lahjoittaa saamansa 500€ stipendin FC Kuusysin ja FC Reippaan junnuorganisaatioille.