placeholder

Rafael mielenkiinnolla kohti loppukautta

Viime viikolla ilmoitettiin Kuhnureiden legendapelaajan Rafaelin pelaavan seurassa viimeisiä pelejään, sillä hänelle ei olla tarjoamassa uutta jatkosopimusta. 99 liigamaalia seuralle pyssyttänyt brassipelaaja lähtee nälkäisenä kohti kauden viimeisiä koitoksia ja uskoo vähemmälle peliajalle jääneiden nuorten pääsevän näyttämään kyntensä.

– Joka peliä lähdetään voittamaan, se on ihan selvä asia. Varmasti ”Toke” (Toni Korkeakunnas) vaihtaa paljon pelaajia ja kokeilee pelaajia eri pelipaikoilla, seka antaa vastuuta nuorille loppukaudella. Tähän mennessä he ovat pärjänneet ihan hyvin. Meillä on nyt kuusi peliä tappioitta ja olemme kehittyneet joukkueena paljon. Meillä on mielenkiintoinen loppukausi tulossa. Kohtaamme kaksi joukkuetta, jotka taistelevat mestaruudesta. Viimeinen peli on Vaasassa ja niillä riittänee mahdollisesti myös panosta, ”Rafu” sanoo.

Maanantaina Lahti pelaa tämän kauden viimeisen kotiottelunsa, joka on myös Rafaelin Kuhnuri-uran viimeinen kotiottelu. Maanantaina Hiihtiksen iltavalaistukseen saapuu mestaruudesta taisteleva IFK Mariehamn. – Se on ihan normaali peli kuin muutkin. Tietysti varmaan ennen ja jälkeen peliä tapahtuu jotain erikoista. Yritetään pelata rennosti ja auttaa joukkue voittamaan se peli, Rafael miettii.

Rafael lähettää terveiset kaikille FC Lahden ystäville. Viesti on harvinaisen selvä. – Tervetuloa kannustamaan! Tietysti suurin osa on vähän pettyneitä minun lähtööni, mutta jatkakaa seuran kannustamista. Seura tarvitsee tosi paljon teitä. Voimme yhdessä laittaa FC Lahden korkeammalle, Rafael päättää.