placeholder

Rafael hyvästeli kotiyleisön tunteikkaasti

FC Lahti kärsi kauden viimeisessä kotiottelussaan 0-2 -tappion mestaruutta jahtaavalle IFK Mariehamnille. Ottelussa nähtiin tunteikas hetki, kun lahtelaisten suuresti rakastama ikoni Rafael asteli viimeisen kerran Hiihtostadionilta FC Lahden paita päällään.

Yleisön lisäksi hetki oli myös tunteikas kokeneelle brassihyökkääjälle. 142 maalia FC Lahden paidassa paukuttanut ja ottelussa FC Lahden Hall of Fameen valittu hyökkääjä oli ottelun jälkeen silminnähden surullinen.

– Kyllä vähän on surullinen olo. Ura päättyy nyt Lahdessa. Olen ollut seuran kanssa pitkään yhdessä ja tällä seuralla on aina paikka sydämessäni. Parhaimpana muistona minulle jää kauden 2008 pronssimitali, kun kaadoimme Klubin, Rafael herkistelee.

Kannattajien suosikiksi noussut Rafael ei kuitenkaan hylkää Lahtea, sillä hän aikoo jatkossakin käydä katsomassa FC Lahden pelejä. Viimeisessä ottelussaan tuttuun tapaan raatanut Rafael jää kuitenkin ikävöimään FC Lahden kannattajia.

– Kannattajia tulee ikävä. He maksoivat osan palkastani Ykkösessä, jotta pystyin jäämään tänne. Olen heille kiitollinen. Tulevaisuudessa pyrin käymään peleissä aina, kun kerkeän. Jätän jälkeeni ja perinnöksi ne tehdyt maalit ja kovan työn, Rafael päättää.

FC Lahti kiittää Rafaelia kaikesta siitä työstä, jota aina sympaattinen ja nöyrä hyökkääjä on tehnyt seuran hyväksi.