placeholder

Pyry Kärkkäinen pelikunnossa

Kärkkäinen on ollut talvesta asti loukkaantuneena, mutta tällä viikolla hän sai peliluvan lääkäriltä.

– Hyvältä tuntuu olla takaisin joukkueen harjoituksissa. Kaksi kuukautta kun olin sivussa, niin tuntuu taas hyvältä tehdä pallon kanssa töitä, kertoo Kärkkäinen.

FC Lahti on saanut alkaneella kaudella kahdesta pelistä kaksi pistettä. 1-1-tasapelit SJK:ta ja Ilvestä vastaan on tyydyttänyt Kärkkäistä.

– Tyytyväinen pitää olla kahteen vierastasapeliin. Molemmissa peleissä ollaan noustu tappioasemasta tasoihin, joka on posiitivinen asia kun vertaa viime kauteen. Maalipaikkoihin pääsemisessä on kuitenkin parannettavaa. Ratkaisevissa syötöissä pitää olla huolellinen.

Maanantaina joukkue matkustaa Helsinkiin IFK:n vieraaksi. Helsinkiläiset ovat avanneet kauden Lahden tavoin kahdella tasapelillä PS Kemiä ja JJK:ta vastaan. Joukkue ei ole vielä onnistunut tekemään ainuttakaan maalia.

– Helsinki on aina vaikea paikka pelata. HIFK:lla on äänekkäät kannattajat, jonka johdosta joukkue syttyy aina pelaamaan kotikentällä. Heillä on kaksi tasapeliä alla, ja he eivät varmasti ole tyytyväisiä tasapeliin kotiottelussa JJK:ta vastaan. Meidän pitää olla huolellisia puolustusalueella ja käyttää omat maalipaikat hyväksi, niin varmasti saadaan voittotili auki.

Ville Westerlund