Poikkeusajan järjestelyt FC Lahden otteluissa

TURVALLISUUS JA POIKKEUSJÄRJESTELYT

Lahden Stadion on poikkeusjärjestelyin jaettu kuuteen erilliseen sektoriin, joissa jokaisessa on omat palvelut sekä wc-tilat. Jokaiselle sektorille on varattu riittävä määrä käsidesinfiointiainetta. Desinfiointipisteitä löydät sisääntulojen, kioskien sekä wc:n läheisyydestä.

Katsomossa tulee jättää riittävä turvaväli muihin katsojiin. Omaan lähipiiriin kuuluvien kanssa saa istua vierekkäin. Huomioithan vähintään metrin turvavälin myös jonotuksessa. Käyttäessäsi kioskipalveluita suosithan korttimaksua. Toivomme kaikkien tapahtumaan saapuvien toimimaan vastuullisesti, noudattavan määriteltyjä rajoituksia ja ohjeistuksia, sekä pitämään huolta omasta hygieniasta.

Tapahtumassa voi käyttää suojamaskia ja suojahanskoja turvallisuuden takaamiseksi. Tapahtumahenkilökunta huolehtii myös omalta osaltaan hygieniaohjeistusten noudattamisesta. Kielletyistä esineistä ja aineista voit lukea tarkemmin tästä.

Huom! Ethän saavu otteluun sairaana tai mikäli sinulla on THL:n määrittelemiä koronaviruksen (COVID-19 ) oireita (linkki) kuten kuume, yskä, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys, nuha, pahoinvointi tai ripuli.

OTTELUTAPAHTUMAAN SAAPUMINEN JA POISTUMINEN

Saapuminen ottelutapahtumaan

Saavuthan ajoissa tapahtumaan välttääksemme porttien ruuhkautumisen. Mikäli saavut tapahtumaan autolla, parkkitilaa on rajallisesti Lahden Messukeskuksen parkkipaikalla sekä Felmanninpuiston ympäristössä. K-Caara tarjoaa 15 ensimmäiselle Volkswagen-autolle VIP-parkkipaikan Stadionin läheisyydestä.

VIP-vieraille on oma parkkialue Stadionin edustalla.

Sisääntuloportteja yhteensä kuusi (6)

Pääkatsomo on jaettu neljään (4) enimmillään 500 hengen sektoriin, joihin jokaiseen pääset omasta sisäänkäynnistä (katso Stadion-kartta).

Aurinkokatsomo on jaettu kahteen (2) enimmillään 500 hengen sektoriin, joihin molempiin pääset omasta sisäänkäynnistä (katso Stadion-kartta).

Huomioithan, että istumapaikat ovat numeroimattomia, jotta voimme varmistaa riittävät turvaetäisyydet tapahtumassa. Saapuessasi omaan sektoriisi, et voi vaihtaa sektoria tapahtuman aikana.

Portit ja palvelut avataan tuntia ja VIP-tilat puoltatoista tuntia ennen ottelun alkua. Pääkatsomolipulla, kausikortilla tai avoimella ottelulipulla voit itse valita haluamasi sektorin (mikäli tilaa riittää). Jokaisessa sektorissa on omat palvelut sekä wc-tilat. Saavuthan paikalle mahdollisimman aikaisin välttääksemme turhan ruuhkautumisen sisääntuloporteille. Jokaisella portilla on turvatarkastus, jossa hygienia-asiat on huomioitu.

Poistuminen ottelutapahtumasta

Ruuhkien välttämiseksi tapahtumasta poistuminen tapahtuu sektoreittain. Kuuntelethan kuuluttamon sekä henkilökuntamme ohjeistusta ottelun loputtua. Pyri välttämään isoissa ihmismassoissa liikkumista mahdollisuuksien mukaan.

KAUSIKORTEILLA JA ENNAKKOLIPUILLA ETUOIKEUS – PORTILLE MYYNTIIN VAIN PIENI ERÄ LIPPUJA

Jotta voimme taata kausikorttilaisille, ennakkolipun haltijoille sekä avoimen ottelulipun hankkineille paikan haluamastaan ottelusta, porteilta pääsee sisään ensimmäisen puolen tunnin aikana ennen ottelun alkua ainoastaan kausikortin & ennakko-/avoimen ottelulipun hankkineet. FC Lahden kausikortin saat ostettua tästä.

Yleinen lipunmyynti avataan 30 minuuttia ennen ottelun alkua, mikäli paikkoja on jäljellä. Tämän jälkeen katsomot täytetään saapumisjärjestyksessä niin kauan kuin tilaa riittää. Kehotamme kaikkia ostamaan ottelulipun ennakkoon tai hankkimaan kausikortin sisäänpääsyn varmistamiseksi. 1.7.2020 FC Lahti – HJK otteluun ennakkolipun voit lunastaa tästä.

Rajoitusten voimassa ollessa seuraavilla korteilla ei ole automaattista sisäänpääsyä otteluun: erotuomarikortti, Palloliiton kultakortti, Veikkausliigan legendakortti.

Anniskelu:

Katsomoanniskelut sijaitsevat 1, 2 ja 4 –sektoreilla (katso Stadion-kartta). Sektoreilla 3, 5 ja 6 ei ole anniskelua.

Lämpimästi tervetuloa otteluihin. Oi Lahti On!