Pablo Andrade odottaa torstain ottelua

FC Lahden puolustaja Pablo Andrade odottaa torstain massiivista kamppailua. FC Lahti kohtaa Hiihtiksellä pisteen ja sijan edellä olevan IFK Mariehamnin, kun liigaa on jäljellä enää neljä kierrosta. Pitkän loukkaantumisen jäljiltä toukokuussa pelikentille palannut Andrade on pelannut kesällä yhtä ottelua vaille kaikki pelit.

Toista kauttaan FC Lahdessa pelaava Pablo Andrade kertoo, että AC Oulua vastaan koettu pettymys on nyt käsitelty. Kapteenina ottelussa toimineen Andraden mukaan koko joukkue tiedostaa, että torstaina jaossa olevat pisteet ovat sarjataulukon kannalta molemmille äärimmäisen tärkeitä. Puolustaja korostaa myös, että kotiyleisön tuki on ollut koko kauden suurta ja sitä tarvitaan nyt torstaina enemmän kuin koskaan.

– Olemme pelanneet finaaleita jo usean kierroksen ajan. Kolme pistettä torstaina olisi meille erittäin tärkeitä, jotta nousemme ohi IFK:n, joten tietysti haluamme voittaa. Haluamme dominoida ottelua ja kontrolloida pelitapahtumia. Pelasimme Oulussa ajoittain hyvin, mutta emme saaneet pisteitä matkaamme. Nyt niitä tarvitaan. Pääsemme jälleen kotiin pelaamaan. Kotiyleisöltä on tullut meille koko kauden iso tuki. Nyt tarvitsemme sitä tukea, jotta voimme yhdessä nousta tästä, Andrade kertoo.

FC Lahden ja IFK Mariehamnin välinen kamppailu Hiihtiksellä torstaina 19.9. kello 18.00 alkaen. Pakko voittaa, pakko nähdä. Otteluliput ennakkoon myy Tiketti.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Heidi Nokelainen