OTTELURAPORTTI: Myös naisten edustusjoukkue kaatoi Gnistanin

Myös FC Lahden naisten edustusjoukkue kaatoi maalilla IF Gnistanin viikonloppuna. Sunnuntaina Mukkulan kuplassa pelattu harjoitusottelu päättyi Lahden 1–0-voittoon. Ottelun ainokaisesta vastasi Julia Enbuska.

FC Lahti hallitsi ensimmäistä jaksoa hienokseltaan ja vierailija IF Gnistan joutui ajoittain vetäytymään syvälle omalle alueelleen. Kipinän vastahyökkäykset tyrehtyivät lahtelaispuolustukseen kerta toisensa jälkeen. Toisessa päässä Lahti onnistui noin puolen tunnin pelin kohdalla. Julia Enbuska karkasi läpisyötöstä ja viimeisteli varmasti lukemiksi 1–0. Jakson lopussa Lahti sai Gnistanin maalille vielä hässäkän, josta pallo kilahti tolppaan. Tauolle lähdettiin silti lahtelaisten maalin johdossa.

Lahti oli vahva myös toisen jakson alussa ja kolisutteli jälleen maalipuita. Jakson edetessä ottelu tasoittui hieman ja myös lahtelaiskassari Veera Ansalahti joutui torjuntatöihin. Ansalahdella ei kuitenkaan ollut ottelussa suurta hätää ja näin ollen Lahti nappasi 1–0-voiton.

FC Lahden harjoitusottelut jatkuvat sunnuntaina 10.3. Vieraaksi saapuu Kansallisen Liigan PK-35. Osta naisten edustusjoukkueen kannatuskausikortti hintaan 50 euroa FC Lahden toimistolta tai verkkokaupasta tästä.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Tomi Saarivirta