placeholder

Otteluraportti: FC Lahti – PK-35 Vantaa

Vaikeuksien kautta Lahteen saapunut PK sai otteluun lennokkaan lähdön. Vierailijoiden paras paikka siunaantui Leo Väisäselle, kun Reza Heidari pelasi pallon Kuhnureitten maaliviivalle. Väisänen kuitenkin suti pallon tolppaan ja Lahti säästyi takaiskulta. Hieman aikaisemmin Abaas Ismail pääsi nokikkain Aleksandr Vasjutinin kanssa, mutta vantaalaisen veto karkasi reilusti yli.

Lahti iski ottelun avausmaalin puolen tunnin kohdalla. Santeri Hostikka murtautui vasemmalta laidalta röyhkeästi rangaistusalueelle ja syötti pallon takaviistoon pilkun tietämille. Jasse Tuominen ampui pallon läheltä voimalla ylös ja siirsi juhlakalun 1-0 -johtoon.

Toinen jakso oli taistelufutista. FC Lahti loi kaksi huippupaikkaa. Hieman ennen tunnin täyttymistä Pavel Osipov keskitti ja Kalle Multanen pääsi jatkamaan. Daniel Kollar venyi kuitenkin Pallokerhon maalilla huipputorjuntaan. Heti perään Santeri Hostikka ampui noin 20 metristä maailmanluokan laukauksen. Laukaus painui komeasti vierailijoiden verkkoon ja FC Lahti siirtyi 2-0 -johtoon.

Vierailijoiden paras paikka toisella jaksolla syntyi Driton Shalalle, joka sai loistavasti haltuunsa pitkän pystypallon. Hän ei kuitenkaan saanut kunnollista laukausta ja PK-35 jäi ilman maalia. Hieman ennen loppua myös Rafaelilla oli paikka iskeä sadas liigamaali FC Lahden paidassa, kun Kollar avasi pallon suoraan päin brassihyökkääjää. Kuhnuri-ikonista kimmonnut pallo ei kuitenkaan aivan pomppinut maaliin ja ottelun erotuomari Miikka Lähdesmäki päätti ottelun FC Lahden voittoon. Samalla hetkellä Mikko Hauhia sai täyteen 100 alusta loppuun pelattua liigaottelua. Voitonjuhlat ja samalla seuran 20-vuotisjuhlat käynnisti komea ilotulitus.