OTTELURAPORTTI: FC Lahti jäi aseettomaksi

FC Lahti vieraili lauantaina Ykkösen ottelussa Pallokerho Keski-Uusimaan vieraana. PKKU oli odotetun vahva ja nappasi voiton lukemin 8—2. FC Lahden maaleista vastasivat Elli Savolainen ja Jia Haapea. Kotijoukkueen Lotta Kalske iski hattutempun. Sofia Jahnukainen osui kahdesti. Janita Lampinen ja Sonja Hillberg onnistuivat kertaalleen. Yksi maaleista merkattiin Lahden omaksi maaliksi.

FC Lahti oli ottelussa jo ennakkoon altavastaajan roolissa ja kotijoukkue Pallokerho Keski-Uusimaa tuli odotetun vahvasti. PKKU:n prässi puri ja Lahden oma pelinrakentelu ei toiminut. Kotijoukkue onnistui hieman ennen jakson puoliväliä, kun Sonja Hillberg toimitti pallon maaliin. Sofia Jahnukainen jatkoi kotijoukkueen maalitehtailua yhdessä Lotta Kalskeen kanssa. Peli oli jo ensimmäisen jakson lopussa 4—0 lahtelaisten omalla maalilla. Lahti sai vielä jakson loppuun lisäajalla kavennusosuman, kun Elli Savolainen viimeisteli kauden toisen osumansa.

PKKU katkaisi Lahden kirin heti toisen jakson alkuun. Lotta Kalske osui jo toistamiseen. Jia Haapean kavennusmaali jäi laihaksi lohduksi, sillä PKKU osui vielä kolmesti. Kalske sai hattutemppunsa valmiiksi ja Jahnukainen osui toistamiseen. Päätöslukemat 8—2 viimeisteli Janita Lampinen. Näin ollen pisteet jäivät vain haaveeksi.

FC Lahti on sarjassa seitsemäntenä. Seuraavaksi Lahti matkaa Nurmijärven Jalkapalloseuran vieraaksi torstaina 1.6. Seuraava kotiottelu pelataan Kisapuistossa lauantaina 10.6. jolloin vieraaksi saapuu KTP. Kannatuskausikortteja saa FC Lahden otteluiden lisäksi toimistolta ja verkkokaupasta.

Kuva: Tomi Saarivirta