Otteluraportti: FC Lahti – Ilves

FC Lahti kohtasi Tampereen Ilveksen harjoitusottelussa kiirastorstaina viileässä säässä Mukkulan tekonurmella. Ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin.

Varamiehinen Lahti lähti otteluun varsin vauhdikkaasti. Rafael, Santeri Hostikka ja laitapakin paikalta vahvoja nousuja tehnyt Drilon Shala pitivät Ilveksen puolustuksen kiireisenä. Ottelun paras paikka nähtiinkin jo kymmenen minuutin pelin jälkeen, kun Kuhnurit saivat kulman. Mikko Kuningas löysi Rafaelin pään ja brassi jatkooi pallon Fareed Sadatille. Ilves-vahti Mika Hilander kuitenkin torjui vaivoin Sadatin tökkäyksen kulmaksi. Hetkeä myöhemmin Rafael pääsi vielä uudestaan puskemaan, mutta pusku suuntautui niukasti ohi. Ensimmäisellä jaksolla myös Ilves hätyytti muutamaan otteeseen Lahden maalia, mutta Tomi Maanoja poimi puskut varmasti hyppysiinsä. Näin ollen tauolle siirryttiin 0-0 -tilanteessa.

Toisella jaksolla ottelu hieman lässähti. Lahti liikutteli fiksusti palloa ja murtautui etenkin Hostikan laidalta. Todellisia maalipaikkoja ei kuitenkaan toisella jaksolla nähty. Ottelussa nähtiin kuitenkin kuhnuridebyytti, kun Duarte Tammilehto vaihdettiin kentälle. Tammilehto jakoikin muutaman erinomaisen pystysyötön ja taisteli mallikkaasti.

Maanoja; Dril. Shala (v), Bonilha, Kärkkäinen, Sesay; Paananen, Kuningas; Sadat, Rafael (’64 Tammilehto), Hostikka (’88 Laaksonen); Multanen (’58 Drit. Shala)