OTTELURAPORTTI: FC Lahti haki arvokkaat vieraspisteet Nurmijärveltä

FC Lahti haki komean vierasvoiton Nurmijärven Jalkapalloseurasta torstaina Ykkösessä. Ottelun loppulukemiksi kirjattiin lahtelaisten 4—1-voitto. Sekä Jia Haapea että Minttu Takanen osuivat kahdesti. Kotijoukkueen ainokaisen viimeisteli Anni Suutari.

FC Lahti aloitti ottelun sarjajumbon vieraana hyvin ja nappasi ottelun hallinnan itselleen. Hallinta tuotti lopulta tulosta jakson puolivälissä, kun Minttu Takanen vei lahtelaiset johtoon. Vajaata kymmentä minuuttia myöhemmin Jia Haapea lisäsi osumallaan Nurmijärven Jalkapalloseuran tuskaa. Lahdella oli paikat naulata ottelu jo ensimmäisen jakson aikana, mutta NJS pyristeli tauolle vielä näennäisesti mukana ottelussa.

Toisella jaksolla NJS pääsi hetkellisesti mukaan otteluun, kun lahtelaispuolustukselle sattui pieni nukahdus ja Anni Suutari pääsi viimeistelemään kavennusosuman. Suurta hätää Lahdella ei silti ollut ja lopulta Jia Haapea katkaisi osumallaan kotijoukkueen selkärangan viisi minuuttia ennen loppua. Lisäajalla Minttu Takanen iski vielä päätöslukemiksi 4—1.

Voitto nosti FC Lahden Ykkösessä kuudenneksi. Lahtelaisten kausi jatkuu Kisapuistossa lauantaina 10.6. Vierailijaksi saapuu lahtelaisille aina rakas vastustaja KTP. Naisten edustusjoukkueen kannatuskausikortit ovat ostettavissa FC Lahden verkkokaupasta, toimistolta ja ottelutapahtumista.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Tomi Saarivirta