Otteluraportti: FC Lahti – FC KTP

FC Lahti kohtasi FC KTP:n harjoitusottelussa aurinkoisella Mukkulan tekonurmella. Tiukka ottelu päättyi 1-1 -tasapeliin. FC Lahden maalin viimeisteli Santeri Hostikka ja KTP:n ainokaisen teki Niko Ikävalko.

Ensimmäinen jakso oli hyvin tasaista peliä. FC Lahden junioripitoinen puolustus oli ajoittain hätää kärsimässä KTP:n nopeiden vastahyökkäysten kanssa. Kuhnurit hallitsivat näennäisesti peliä ja puolen tunnin pelin jälkeen brassihyökkääjä Patrick karkasi liukkaasti kotkalaispuolustukselta. Brassin veto meni kuitenkin tolppaa nuollen ohi maalin.

Noin viisi minuuttia ennen taukoa KTP hyödynsi paikkansa. Lahden puolustus siirteli palloa heikosti ja pallo päätyi suoraan Niko Ikävalkon jalkoihin. Kokenut hyökkääjä ei erehtynyt, vaan siirsi varmasti vierailijat johtoon.

Toinen jakso alkoi jälleen Lahden painostuksella. Painostus tuottikin lopulta tulosta, kun noin tunnin pelin kohdalla Rafael vapautti kauniisti pehmeällä kosketuksellaan Santeri Hostikan. Hostikka viimeisteli kliinisesti ottelun tasoihin.

Maalin jälkeen KTP sai muutaman huippupaikan, mutta Miikka Mujunen ja tolpat pelastivat Lahden takaiskuilta. Varsinainen paraatipelastus nähtiin 70. minuutilla, kun Mujunen torjui spagaatillaan KTP:n yrityksen. Myös Kuhnurit saivat ottelun lopussa muutaman puolittaisen maalipaikan. Drilon Shala, Rafael ja Driton Shala pääsivät kokeilemaan Hostikan lisäksi maalia, mutta palkintoa ei tullut. Näin ollen ottelu päättyi 1-1.