Otteluraportti: FC KTP – FC Lahti

Ensimmäinen jakso alkoi vauhdikkaasti, sillä reilun kolmen minuutin pelin jälkeen pallo kävi FC Lahden maalin poikkipuussa. Juho Lehtonen pääsi puolustajastaan irti ja onnistui syöttämään Tamás Gruborovicsille, joka kuitenkin osui ylähirteen.

Vartti myöhemmin FC Lahti kolisutteli KTP:n maalin poikkipuuta. Jussi Länsitalon kova keskitys maalille muutti suuntaa Nosh A Lodysta ja osui kotkalaisten ylähirteen. Hieman ennen puolen tunnin täyttymistä myös Mikko Hauhia osui poikkipuuhun upean nousun päätteeksi. Tauolle kuitenkin lähdettiin maalittomana.

Toinen jakso jatkui siitä, mihin ensimmäinen jäi. Lahti hallitsi näennäisesti palloa ja loi puolittaisia paikkoja, mutta viimeinen silaus puuttui. KTP olikin lähempänä siirtyä johtoon, kun lahtelaispuolustus lahjoitti pallon Ilari Äijälälle, joka jatkoi pallon Giorgi Ositashvilille. Georgialainen kuitenkin täräytti pallon voimalla Lahden maalin pystytolppaan. Lahden lopun painostuksesta huolimatta pisteet jaettiin lukemin 0-0.

FC Lahden ottelut jatkuvat ensi viikolla Kisapuistossa, kun ensin vastaan saapuu HIFK ja myöhemmin viikolla HJK.

Moisander; Pasanen, Kärkkäinen, Joenmäki; Länsitalo, Gela, Toivomäki, Paananen, Hauhia; Shala (’72 Rafael), Alves (’63 Ristola)