Otteluraportti: Atletico Malmi – FC Lahti

FC Lahti kohtasi Suomen Cupin viidennellä kierroksella helsinkiläisen Atletico Malmin sateisella Aava Areenalla. FC Lahti voitti ottelun varmasti lukemin 2-0. Kuhnureitten maaleista vastasivat kapteeni Mikko Hauhia ja Xhevdet Gela.

Ottelu alkoi vauhdikkaasti, kun Justus Kauppinen ja Jussi Länsitalo järjestelivät paikan Rafaelille. Kuhnuri-ikoni pääsi ampumaan rangaistuspilkun kohdalta, mutta veto suuntautui yli maalin. Lahti näytti ensiminuuteista olevansa pelin herra, eikä kotijoukkue päässyt hyökkäyksiin. Reilun vartin pelin jälkeen Gela pääsi pommittamaan hieman rangaistusalueen ulkopuolelta. Atletico-vahti Elis Rintala torjui pallon eteensä ja paluupalloon liukui ensimmäisenä Mikko Hauhia, joka viimeisteli Kuhnurit 1-0 -johtoon.

Puolen tunnin kohdalla Lahti loi vastaavan paikan, josta ensimmäinen maali syntyi. Tällä kertaa Gelan laukaus upposi maaliin ja Kuhnurit siirtyivät 2-0 -johtoon. Ensimmäisellä jaksolla Lahdella oli vielä tilaisuus kaunistella numeroita. Paras paikka aukesi Aleksi Paanaselle, jonka veto kuitenkin osui pystytolppaan. Näin ollen tauolle lähdettiin kuhnurijohdossa.

Toisella jaksolla FC Lahti keskittyi loukkaantumisten välttelyyn ja johdon turvaamiseen. Pelin tempo tippui täysin. Parhaat paikat siunaantuivat Drilon Shalalle ja Jussi Länsitalolle. Lisäosumia ei
kuitenkaan nähty, vaan Lahti jatkoi kuudennelle kierrokselle 2-0 -voitolla.

Aivan ilman takaiskuja kuhnurinippu ei selvinnyt. Aleksi Ristola sai kovan iskun nilkkaansa. Vamman vakavuus selviää myöhemmin.