placeholder

Otteluennakko: VPS – FC Lahti

FC Lahti palaa maaottelutauolta matkaamalla keskiviikkona VPS:n vieraaksi.

Lahti aloitti kautensa takerrellen niin peliesitysten kuin lopputulostenkin puolesta. Maaottelutaukoa edeltävällä viikolla kurssi tuntui kuitenkin kääntyvän – tällä kertaa lopullisesti. Lahti kohtasi kotonaan saman viikon aikana kummankin stadilaisen joukkueen eli HIFK:in ja HJK:n. HIFK kaatui tyylipuhtaasti 2-0 ja HJK-peli päättyi maalittomaan tasapeliin. HJK:ta vastaan Lahti oli kuitenkin selvästi parempi joukkue vieden peliä alusta loppuun. Maalinteko oli edelleen vaikeaa ja se kostautui.

VPS on aloittanut oman kautensa ennakoitua huonommin, sillä se majailee sarjataulukon pahnan pohjimmaisena. VPS on hävinnyt peräti kahdeksan kertaa, venynyt tasapeliin kahdesti ja ainoastaan kerran se on juhlinut voittoa. On kuitenkin huomioitava, että VPS on Lahden tavoin osoittanut merkkejä paremmasta. Sekin pääsi vetäytymään maaottelutauolle taskussaan voitto FC Interistä (3-0) ja tasapelillä KuPS:ia vastaan (0-0). VPS:n miehistössä on rutkasti kiinnostavia nuoria nimiä, joilla on potentiaalia parantaa. Yksi näistä on viime kaudet Lahtea edustanut Loorents Hertsi.

Lahdelta sivussa ovat loukkaantumisten takia Drilon Shala, Leandro Motta sekä Hassan Sesay.

Vastassa on kaksi nousukuntoista joukkuetta, jotka ovat ehtineet tauon aikana nuolemaan haavoja ja keskittymään pelillisten asioiden kehittämiseen. Kumpi on onnistunut säilyttämään hyvän vireensä paremmin?

VPS – FC Lahti 17.06.2015 klo 18.30 @Hietalahti

Peli on nähtävissä ISTV:stä -> http://www.iltasanomat.fi/liveottelut/

– Miko Heikkinen