placeholder

Otteluennakko: SJK – FC Lahti

Se on viimein ohi! Nimittäin pitkä pre-season, eikä halliin ole enää asiaa. Huomenna alkaa Veikkausliigakausi, jota jalkapallon ystävät ovat odottaneet jo pitkän tovin.

– Me olemme valmiita. Joukkueessa on odottavainen, luottavainen ja hyvä tunnelma. Kaikki paukut on siinä, että saamme Seinäjoelta hyvän tuloksen, kertoo päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

FC Lahti starttaa kauden 2017 kolmella vierasottelulla, joista ensimmäinen on viime kauden pronssimitalistin SJK:n vieraana. Heti perään lauantaina vastaan asettuu Ilves.

– Tämä kahden pelin puristus on ollut tiedossa jo pitkään ja olemme siihen myös valmistautuneet. Vastustajat ovat skoutattu, suunnitelmat tehty ja pelaajat lyönnissä.

Kauden avausvastustaja on monessa mielessä mielenkiintoinen, sillä SJK:n joukkue on muuttunut paljon viime vuodesta. Ensinnäkin päävalmentaja vaihtui Simo Valakarista Sixten Boströmiin ja myös pelaajarintamalla on tapahtunut rutkasti. Pelkästään maaliskuun aikana SJK on hankkinut viisi uutta pelaajaa, joista neljä on suomalaisille entuudestaan tuntemattomia ulkomaalaisvahvistuksia.

Monista muutoksista huolimatta SJK onnistui viime viikonloppuna etenemään Suomen Cupin finaaliin, jossa se puolustaa viime kauden mestaruuttaan. Edessä on siis suuri haaste avauskierroksella.

– Heillä on laadukas joukkue ja laadukas valmentaja puikoissa. SJK:n pelistä on löydettävissä selkeä suunnitelma, jossa näkyy jo uuden valmentajan kädenjälkeä. Sinänsä mitään uutta ja yllättävää ei ole tiedossa. On kiva päästä haastamaan yksi kauden suosikkijoukkueista, ”Toke” odottaa.

FC Lahden osalta kausi starttaa hyvää aikaan. Vaikka Suomen Cup meni kuhnureiden osalta mönkään, niin Espanjan leiri ja sen jälkeiset harjoitusottelut ovat tuoneet joukkueelle hyvin itseluottamusta. Lisäksi uudet vahvistukset Stenio sekä Marko Simonovksi ovat saaneet rauhassa sopeutua uuteen joukkueeseen.

Kaikki alkaa siis olla valmista uutta Veikkausliigakautta varten. Kuhnureiden pelaajatilanne on hyvä, sillä ainoastaan Pyry Kärkkäinen on edelleen sivussa, mutta hänenkin osaltaan toipuminen on hyvässä vauhdissa.

SJK – FC Lahti pelataan keskiviikkona 5.4 OmaSp Stadionilla klo 19.30. Lahdessa ottelun suorina näyttävät Sporttiravintola Seiväs (Vapaudenkatu 16, 2. krs.) sekä Pub Iloinen Kulkija (Jalkarannantie 2).

Laita tästävedot sisään tästä ja tuet samalla myös FC Lahtea: https://www.veikkaus.fi/fi/pitkaveto?sportId=1&myPartnerId=717668

Ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä IS Extra ja Ruutu+ palvelussa. Pääset striimin pariin tästä: http://www.is.fi/liveottelut/veikkausliiga/art-2000005144673.html

FC Lahden kausikortit saat myös kätevästi verkkokaupastamme: https://www.seamchip.fi/fclahti