placeholder

Otteluennakko PEPO – FC Lahti

FC Lahti pelasi Espanjassa kaksi harjoitusottelua, joista saldoksi jäi voitto ja tappio. Perjantain otteluun Lahti lähtee haastavista asetelmistä. Maajoukkueiden mukana ovat Mikko Kuningas, Fareed Sadat, Paavo Voutilainen ja Joona Tiainen. Lisäksi Mikko Hauhia ja Pyry Kärkkäinen parantelevat vammojaan. Oskari Kekkonen puolestaan palasi Suomeen U18-maajoukkueen leiriltä Bulgariasta ja on käytettävissä perjantaina. Espanjassa joukkueen mukaan liittyneet brasilialaishyökkääjät Stênio ja Wallace jatkavat testiään. Lisäksi mustapaitoihin saapuu testattavaksi norsunluurannikkolainen Odilon Kouakou.

Kotijoukkue PEPO valmistautuu kovaa vauhtia alkavaan Kakkosen kauteen. Lappeenrantalaiset ovat pelanneet talvella varsin mallikkaasti, vaikka viime viikolla tuloksena olikin niukka tappio Klubi-04:lle. Lilat ovat sekoitus kokemusta ja alueen hyvää juniorityötä. Ikinuori Petteri Rönkkö ja FC Lahden testissäkin ollut Tomi Karttunen pitävät kunnossa ollessaan lahtelaispuolustuksen kiireisinä.

Joukkueet kohtasivat toisensa myös vuosi sitten. Tuolloin ottelu päättyi sopuisaan 1-1 -tasatulokseen. Lahden maalin viimeisteli brasilialainen Patrick ja PEPOn tasoituksesta vastasi Petteri Rönkkö.

FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas odottaa tiukkaa peliä. Hän tiedostaa vastustajan vaarallisuuden, sillä Lahti on tarkkaillut useita PEPOn pelaajia. Ottelun teemana on saada Espanjassa harjoitellut asiat siirrettyä pelikentälle.

– Odotan näkeväni niitä asioita, joita harjoittelimme Saloussa. Niiden pitäisi näkyä nyt paremmin, kuin Falkenbergsiä vastaan. Vastustaja on kova ja siellä on tuttuja kavereita, joita Lahtikin on tarkkaillut, kuten Tomi Karttunen, Charlie Wood ja Juuso Eteläpää, Korkeakunnas kertoo vastustajasta.

PEPO – FC Lahti 24.3.2017 kello 17.00 Amiksen tekonurmella!

– Tommi Leirilaakso

Kausikortit Veikkausliigakaudelle 2017 osoitteesta: https://www.seamchip.fi/fclahti