OTTELUENNAKKO: FC Lahti valloittaa stadionin

Lauantai on pelipäivä ja samalla tehdään historiaa. FC Lahden naisten edustusjoukkue pelaa ensimmäistä kertaa historiansa aikana Hiihtiksen kirkkaissa valoissa. Vierailijaksi saapuu raumalainen Pallo-Iirot. Ottelu alkaa kello 14 ja siihen on vapaa pääsy.

Kotijoukkue FC Lahdella oli vaikea kesäkuu ja ainoa voitto tuli Vantaalta kuun alussa. Sen jälkeen Lahti ei ole kyennyt tekemään maalia ja on hävinnyt kaikki kolme otteluaan. Kahdessa ensimmäisessä Lahti oli hyvin mukana, mutta vastustajat käänsivät ottelun aivan lopussa itselleen. Viime sunnuntaina lahtelaiset vierailivat Tampereella Ilveksen kakkosjoukkueen vieraana. Ilves iski itselleen 3–0-voiton ja aiheutti Lahdelle kolmannen perättäisen tappion.

FC Lahti haluaa palata voittokantaan ennen lyhyttä kesätaukoa. Tasaisessa keskikastissa jokainen voitto liikuttaa sarjasijoitusta ylöspäin. Lahdella on muutamia poissaoloja kokoonpanosta, mutta kotiyleisön tuella joukkue on valmis taistelemaan jälleen voitosta.

Vierailija Pallo-Iirot on sarjajumbona. Raumalaiset ovat voittaneet kauden aikana vain yhden ottelun, mutta joukkueen peliesitykset ovat olleet tuloksia parempia. Pallo-Iirojen ongelmana on ollut maalinteko, sillä joukkue on onnistunut iskemään vain kolme osumaa. Edellisellä kierroksella Oulu Nice Futis haki Raumalta 4–0-voiton.

Joukkueet kohtasivat huhtikuussa Raumalla. Lahden sankariksi nousi Cecilia Murtonen, joka iski kaksi osumaa. Pisteet matkasivat Lahteen lukemin 2–0. Samaa kurinalaisuutta Lahti tarvitsee jälleen lauantaina, jotta arvokkaat kolme pistettä jäävät mastojen varjoon.

FC Lahti – Pallo-Iirot 6.7.2024 kello 14.00 Lahden stadionilla!

Otteluun on vapaa pääsy. Kioski ja anniskelu ovat auki koko ottelun ajan. FC Lahden naisten edustusjoukkueen kannatuskausikortteja saa ostettua otteluista, FC Lahden toimistolta Urheilukeskuksesta ja FC Lahden verkkokaupasta tästä.

Ottelun jälkeen palvelualueella on Meet&Greet. Tule tapaamaan suosikkipelaajaasi ja hakemaan nimmareita.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Tomi Saarivirta