Otteluennakko: FC Lahti saa vieraita Mikkelistä

FC Lahti palasi harjoituskentille joululoman jälkeen jo reilu viikko sitten ja uusia asioita on ajettu sisään koko joukkueelle. Lauantain ottelussa Ilir Zenelin johtama valmennustiimi pääsee näkemään sopimuspelaajien lisäksi myös muutamaa testimiestä. Alkukaudesta Lahden testissä ovat olleet muun muassa keskikenttämies Henri Eninful, hyökkääjä Vahid Hambo ja keskikenttämies Mehdi Kriouita. Kari Arkivuo, Altin Zeqiri ja Erik Törnros joutuvat jättämään ottelun väliin. Lisäksi pieni flunssa-aalto voi tiputtaa vielä riveistä miehiä.

– Huomenna katselemme vähän uusia asioita, joita olemme harjoituksissa käyneet läpi. Näemme myös muutaman uuden kaverin peliympäristössä. Meillä on vähän flunssa painanut ja muutama pelaaja on sen takia pois. Yksi heistä on Kari Arkivuo. Olemme kuitenkin niin valmiita kuin tässä vaiheessa kautta voimme vain olla, Zeneli kertoo.

Vierailija Mikkelin Palloilijat nousi viime kauden päätteeksi Ykköseen. Ylimenokaudella mikkeliläiset kohtasivat Kuopion Palloseuran Kuopiossa. Molemmat joukkueet pelasivat varsin testipitoisella miehistöllä ja ottelu päättyi 2-2. MP:n maalintekijöinä olivat Irfan Sadik ja Eero Ylönen. Juha Pasojan valmentaman joukkueen kokenutta kaartia edustaa muun muassa maalivahti Sammy Ndjock, joka on urallaan pelannut myös Kamerunin maajoukkueessa. Lisäksi MP:ssa viidettä kauttaan aloittaa lahtelaislähtöinen Iiro Äijö.

Edellisen kerran joukkueet kohtasivat toisensa Suomen Cupin lohkovaiheessa 2017. Tuolloin Päämaja-kaupungin joukkue oli lahtelaisia vahvempi lukemin 3-2. Lahden maaleista vastasivat tuolloin Santeri Hostikka ja Jens Tanskanen. MP:n Joonas Kimari iski kaksi ja Juuso Liukkonen kolmannen osuman.

Alkaako FC Lahden vuosi voitolla vai onnistuuko MP kiusaamaan lahtelaisia?

FC Lahti – MP 11.1.2020 kello 13.30 Mukkulan kuplassa!

FC Lahden ottelun jälkeen kehissä ovat myös FC Lahden A- ja B-juniorit. FC Lahti A kohtaa Kolmosessa pelaavan Riihimäen Palloseuran edustusjoukkueen ja FC Lahti B kohtaa FC Espoon B-juniorit.

FC Lahden ja Lahden Reippaan yhteiskausari on myynnissä kuun loppuun 110 eurolla ja FC Lahden kausikortti kuun loppuun 89 eurolla. Osta omasi tästä → https://www.seamchip.fi/fclahti