OTTELUENNAKKO: FC Lahti jatkaa pistejahtiaan Espoossa

FC Lahden Ykkösen pistejahti jatkuu jälleen sunnuntaina. Neljännellä kierroksella Lahti matkaa vierasreissulle Espooseen, jossa pisteitä metsästetään Esbo Bollklubbin kustannuksella. Joukkueet ovat sarjassa perättäisillä sijoilla.

FC Lahti kohtasi Ykkösen kolmannella kierroksella kotonaan Ilveksen kakkosjoukkueen. Dramaattisen lisäajan jälkeen pisteet tasattiin 2—2-lukemin. Lahdelta osuivat hyvin kautensa aloittaneet Viivi Moilanen ja Elli Savolainen.

Viidennellä sijalle neljän pisteen turvin oleva FC Lahti on onnistunut etenkin maalinteossa. Kolmeen otteluun on syntynyt kahdeksan osumaa ja Moilasella on koossaan jo kolme maalia. Lahtelaisten tulee kuitenkin kiinnittää sunnuntaina huomiota puolustuspeliin, sillä joukkue on päästänyt seitsemän maalia kolmessa ottelussa. Maalivahti Saija Suni on yhä pelikiellossa sunnuntain ottelussa.

Kotijoukkue Esbo Bollklubb on sarjassa juuri Lahden edellä neljäntenä. EBK on voittanut kaksi kamppailuaan ja hävinnyt yhden. Edellisellä kierroksella EBK kärsi niukan maalin tappion Nurmijärven Jalkapalloseuralle. Voitot joukkue on saalistanut Pallo-Iiroista ja Ilveksen kakkosjoukkueesta. Maaleista voitoissa ovat vastanneet Aino Joki ja Anne Koistinen, joka on osunut molemmissa voitto-otteluissa.

Onnistuuko Lahti jatkamaan hyviä otteitaan ja nappaamaan pisteitä mukaansa Espoosta?

EBK – FC Lahti 7.5.2023 kello 16.00 Keski-Espoon urheilupuistossa!

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Tomi Saarivirta